Νέο Volkswagen Caddy

Νέα μοτέρ, πλουσιότερος εξοπλισμός

  • -
  • -

Φωτογραφίες και πληροφορίες για τη νέα γενιά των Caddy και Caddy Maxi έδωσε στη δημοσιότητα η Volkswagen. Το νέο μοντέλο είναι πιο οικονομικό σε κατανάλωση, ρυπαίνει λιγότερο το περιβάλλον, έχει πλουσιότερο εξοπλισμό άνεσης και ασφάλειας και αναβαθμισμένη ποιότητα κατασκευής.

Το Caddy βγαίνει σε επαγγελματικές αλλά και επιβατικές εκδόσεις. Οι τελευταίες μετονομάζονται από Caddy Life σε Caddy MPV οι 7θέσιες και Caddy Kombi οι 5θέσειες. Για περισσότερη πρακτικότητα, η δεύτερη σειρά καθισμάτων μπορεί πλέον να αφαιρείται εντελώς, κάτι που ισχύει και για την 3η σειρά της 7θέσιας έκδοσης.

Εμφανισιακά, το νέο Caddy έχει αποκτήσει εμπρός το στυλ των νέων VW σε προφυλακτήρα, φανάρια και μάσκα. Πίσω υπάρχουν νέα φωτιστικά σώματα, ενώ για πρώτη φορά προσφέρονται και μπάρες οροφής. Στο εσωτερικό οι αλλαγές περιλαμβάνουν νέο πίνακα οργάνων, τιμόνι και σύστημα ήχου/πλοήγησης.

Το νέο Caddy έχει μια εντελώς νέα γκάμα κινητήρων diesel 1,6 και 2 λίτρων, με ισχύ από 75 έως 140 ίππους. Οι green εκδόσεις BlueMotion διαθέτουν συστήματα Start/Stop και ανάκτησης ενέργειας για τη μπαταρία, χάρη στα οποία οι εκπομπές CO2 έχουν μειωθεί έως και τα 129 g/km. Το αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων DSG και η τετρακίνηση 4MOTION περιλαμβάνονται στα νέα στοιχεία του Caddy, ενώ όλες οι εκδόσεις έχουν στάνταρ σύστημα ελέγχου ευστάθειας ESP.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...