Αγώνα για τη ζωή δίνει ο Λουκάς Γιαννακούλης

Σε κρίσιμη κατάσταση έπειτα από ατύχημα στο Παλλάδιο

  • -
  • -

Στην εντατική του Αττικού δίνει την πιο σημαντική μάχη ο Λουκάς Γιαννακούλης. Συμμετείχε στο ράλι Παλλάδιο αγωνιζόμενος με μία ιστορική Porsche 911 RSR με συνοδηγό τον Γιώργο Πετρόπουλο. Στην πρώτη ειδική διαδρομή του αγώνα είχαν έξοδο με πολλά χιλιόμετρα και η Porsche αφού έκανε τετ α κε, χτύπησε σε δέντρο στο μέσον του αυτοκινήτου από την πλευρά του οδηγού. Ο Λουκάς Γιαννακούλης υπέστη βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και μεταφέρθηκε στην εντατική του Αττικού Νοσοκομείου. Η κατάσταση της υγείας του είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Ο Γιώργος Πετρόπουλος έχει χτυπήσει ελαφρύτερα στο χέρι και δεν διατρέχει κίνδυνο η υγεία του.

Ο Λουκάς είναι ένα εξαιρετικό παιδί, χαμηλών τόνων, αυθεντικό ταλέντο στην οδήγηση, πρώην αναρριχητής κι ορειβάτης στην πρώτη ελληνική αποστολή στα Ιμαλάια και άνθρωπος της δράσης, που με ότι καταπιάνονταν τα κατάφερνε στο μέγιστο βαθμό. Τερμάτισε στο ράλι Ντακάρ το 2003 με μοτοσικλέτα, έχοντας κάνει ελάχιστη προετοιμασία χάρη στην εξαιρετική φυσική του κατάσταση. Είναι γνήσιος μαχητής και οι προσευχές μας είναι μαζί του.

Τελευταία ενημέρωση 1/12, 20:00
Έπειτα από επικοινωνία με την Start Line και την ενημέρωση που έχουν από την ιατρική ομάδα του Αττικού, η κατάσταση της υγείας του Λουκά Γιαννακούλη είναι σταθεροποιημένη. Νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση με αιμάτωμα στον εγκέφαλο και είναι σε καταστολή. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...