Καλλιστεία Concours D'Elegance PHILPA 2013

Την Κυριακή 20 Οκτώβρη, στη Μαρίνα Φλοίσβου. Στην επετειακή εκδήλωση θα εκτεθούν και θα διαγωνιστούν σπάνια παλαιά αυτοκίνητα και μοτοσυκλέτες

  • -
  • -

Τα καλλιστεία ‘’10th Concours D'Elegance PHILPA 2013’’ για Ιστορικά Οχήματα (Προπολεμικά, Μεταπολεμικά και Μοτοσυκλέτες) διοργανώνει την Κυριακή 20 Οκτώβρη, από τις 9.00 μέχρι τις 15.00, στη Μαρίνα Φλοίσβου η ΦΙΛΠΑ - Φίλοι του Παλαιού Αυτοκινήτου. Κατά τη φετινή εκδήλωση η ΦΙΛΠΑ επικεντρώνει το ενδιαφέρον σε τρείς ενότητες:

  1. Το έργο του Sir William Lyons & των Jaguar Cars (Class J), που σχεδίασε αισθητικά όμορφα και ιδιαίτερα επιτυχημένα αγωνιστικά μοντέλα. Στην κατηγορία αυτή θα μπορούν να συμμετάσχουν Jaguar όλων των τύπων και ηλικιών (μέχρι και το 1983).
  2. Τον εορτασμό της 50ης επετείου του δημοφιλούς και αειθαλούς μοντέλου 911 '50 Years of the Porsche 911' (Class P) σε συνεργασία με το Porsche Hellas με αντίστοιχο κύπελλο "Porsche 911".
  3. Στον εορτασμό της συμπλήρωσης 10 ετών του θεσμού των Καλλιστείων της ΦΙΛΠΑ, θα προσκληθούν να συμμετάσχουν όλοι οι προηγούμενοι νικητές τα αυτοκίνητα των οποίων (δηλ. τα Best of Show) θα κριθούν τιμητικά από τους συμμετέχοντες των αυτοκινήτων. Σύμφωνα με την επιλογή τους θα απονεμηθεί το βραβείο "Best of the Past" στο αυτοκίνητο που θα αναδειχθεί ως το καλύτερο των παρελθόντων 9 ετών.

Μάλιστα, φέτος την εκδήλωση θα τιμήσουν με την παρουσία τους και θα συμμετάσχουν ενεργά στην Κριτική διαδικασία, διακεκριμένες προσωπικότητες από το εξωτερικό.

Τον Κανονισμό του '10ου PHILPA Concours d'Elegnace 2013' μπορείτε να τον διαβάσετε με κλικ ΕΔΩ!

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...