Mountune Ford Fiesta ST και Focus ST

Η Ford λανσάρει νέα πακέτα αναβάθμισης ισχύος της Mountune

  • -
  • -

Τα σπορ μοντέλα της γκάμας της Ford, Focus ST και Fiesta ST της Ford γίνονται ακόμα πιο συναρπαστικά με το λανσάρισμα των επίσημων πακέτων αναβάθμισης Mountune. Τα συγκεκριμένα πακέτα, αυξάνουν την ισχύ του δίλιτρου κινητήρα EcoBoost του Focus στους 275 ίππους, εξασφαλίζοντας επιδόσεις της τάξης των 6,0’’ για τα 0-100 km/h – επίδοση πάνω από μισό δευτερόλεπτο καλύτερη από το στάνταρ Focus ST. Η μέγιστη ροπή του Focus ST που φτάνει στα 400 Nm βελτιώνει την επιτάχυνση 50-100 km/h με τέταρτη σχέση κατά 0,8” στα 4,9”. Η Ford προσφέρει επίσημο πακέτο αναβάθμισης Mountune και για το Fiesta ST, το οποίο αυξάνει τη μέγιστη διαθέσιμη ισχύ στους 215 ίππους (overboost), με επιτάχυνση 0-100 km/h σε 6,7”. Η μέγιστη ροπή του Fiesta ST αυξάνεται στα 320 Nm (overboost) βελτιώνοντας την επιτάχυνση 50-100 km/h με τέταρτη σχέση κατά 0,7”, στα 5,7”.

Ford Focus & Fiesta ST Mountune


Οι εξουσιοδοτημένες μονάδες Ford, για την πώληση προϊόντων της Mountune θα μπορούν να τοποθετήσουν το πακέτο αναβάθμισης ταχύτατα σε λιγότερο από 60 λεπτά για το Fiesta ST και  σε λιγότερο από 90 λεπτά για το Focus ST. Και τα δύο καλύπτονται πλήρως από την εγγύηση της Ford, που σημαίνει ότι οχήματα με πακέτα Mountune καλύπτονται από μηχανικές βλάβες για τρία χρόνια ή 100.000 km από την αρχική ημερομηνία αγοράς.

Το πακέτο αναβάθμισης Focus ST Mountune περιλαμβάνει νέα εισαγωγή ελαφρού κράματος, ελεύθερο φίλτρο, μεγαλύτερο intercooler και νέα χαρτογράφηση κινητήρα. Η έκδοση Fiesta ST έχει νέα εισαγωγή αέρα, ελεύθερο φίλτρο και νέα χαρτογράφηση κινητήρα.

Τα πακέτα αναβάθμισης Fiesta ST και Focus ST Mountune θα διατίθενται σε επιλεγμένες Ευρωπαϊκές αγορές από το Σεπτέμβριο, μεταξύ των οποίων και στην ελληνική.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...