F1: Χάος στο Λας Βέγκας - Έσκασε καπάκι από φρεάτιο διαλύοντας τη Ferrari του Sainz [video]

Με τον χειρότερο τρόπο ξεκίνησε το GP του Λας Βέγκας. Ένα μεταλλικό καπάκι φρεατίου έφυγε από τη θέση του, καταστρέφοντας το μονοθέσιο του Carlos Sainz.

  • -
  • -

Έξαλλοι είναι στη Ferrari με τους διοργανωτές του Grand Prix της Formula 1 στο Λας Βέγκας. Κατά την πρώτη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών, συνέβη ένα απίστευτο περιστατικό, με θύμα τον Carlos Sainz. Ένα μεταλλικό καπάκι φρεατίου ξεκούμπωσε, προκαλώντας πολύ μεγάλες ζημιές στη Ferrari του Ισπανού, όταν η SF-23 πέρασε από πάνω.

ferrari

Οι διοργανωτές διέκοψαν τη διαδικασία με κόκκινη σημαία, καθώς πρέπει να ελεγχθούν όλα τα καπάκια των φρεατίων στη διαδρομή της πίστας. Η έναρξη του FP2 έχει καθυστερήσει και σύμφωνα με την τελευταία ενημέρωση θα ξεκινήσει στις 12:00 ώρα Ελλάδας, έχοντας διάρκεια 90 λεπτά αντί για 60.

ferrari

Το μονοθέσιο του Sainz έχει καταστραφεί. Σασί, κινητήρας και μπαταρία πρέπει να αντικατασταθούν, με τον επικεφαλής της Scuderia Ferrari, Frederic Vasseur να είναι έξαλλος. «Έχουν καταστραφεί το μονοκόκ, ο κινητήρας και η μπαταρία. Αυτό είναι απλώς απαράδεκτο. Θα μας κοστίσει μια περιουσία. Σίγουρα δεν θα πάρουμε μέρος στο FP2 γιατί πρέπει να αλλάξουμε το σασί. Εντάξει, το σοου είναι σόου και όλα πάνε καλά, αλλά πιστεύω ότι αυτό που έγινε σήμερα είναι απαράδεκτο για την F1».

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...