F1: Στο νοσοκομείο ο Sainz – Νέος teammate για το Leclerc

Ο Carlos Sainz δεν θα αγωνιστεί στο GP της Σαουδικής Αραβίας, αφού μπαίνει εσπευσμένα στο χειρουργείο. Η Ferrari θα τον αντικαταστήσει στο υπόλοιπο του αγώνα με τον Oliver Bearman.

  • -
  • -

Εκτός του Grand Prix της Σαουδικής Αραβίας μένει ο Carlos Sainz. O Ισπανός οδηγός της Ferrari αισθάνθηκε έντονες ενοχλήσεις μετά τη δεύτερη περίοδο των ελεύθερων δοκιμών και μεταφέρθηκε για εξετάσεις. Εκεί διαπιστώθηκε πως έχει σκωληκοειδίτιδα και πρέπει να περάσει την πόρτα του χειρουργείου για επέμβαση.

sainz

Τη θέση του στο GP της Τζέντα θα πάρει ο Oliver Bearman. Ο 19χρονος Βρετανός θα είναι ο team mate του Charles Leclerc και αυτός που θα τρέξει στις κατατακτήριες και τον αγώνα.

Ο Bearman είναι ένας από τους αναπληρωματικούς οδηγούς της ιταλικής ομάδας και συμμετέχει στη Formula 2. Βρίσκεται ήδη στη Τζέντα, αφού συμμετείχε στη μικρότερη κατηγορία.

bearman

Έχει μικρή εμπειρία από μονοθέσιο της F1, καθώς έχει κάνει κάποιες δοκιμές στα τέλη του περασμένου έτους με τη Haas, στο πλαίσιο των Grand Prix του Μεξικού και του Άμπου Ντάμπι, αλλά και με τη Scuderia.

Φέτος αγωνίζεται στη F2 με την ομάδα της Prema Racing, κερδίζοντας μάλιστα την pole position για το Feature Race της Κυριακής στη Formula 2.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...