Καρό, κούπα, μπαστούνι και σπαθί! Δεν μιλάμε για τράπουλα, αλλά για αγώνα της F1!

Η F1 πηγαίνει στην πρωτεύουσα του τζόγου, το Las Vegas και φροντίζει να μην το ξεχάσουμε με τίποτα. Θα μας το θυμίζει ακόμα και με τα kerbs.

  • -
  • -

Το Las Vegas Grand Prix είναι η πιο πρόσφατη προσθήκη στο καλεντάρι της Formula 1, όμως ταυτόχρονα είναι ένα από τα πιο πολυαναμενόμενα γεγονότα της σεζόν. Η πίστα είναι μια εντυπωσιακή κατασκευή, με μια σειρά από στροφές και ευθείες που θα προσφέρουν στους οδηγούς μια πρόκληση.

Μια από τις πιο εντυπωσιακές αλλαγές στη νέα πίστα είναι ο σχεδιασμός των kerbs. Τα kerbs είναι τα προεξέχοντα τμήματα του οδοστρώματος που χρησιμοποιούνται για να καθορίσουν τα όρια της πίστας. Συνήθως είναι κατασκευασμένα από σκυρόδεμα ή άσφαλτο και έχουν σχεδιαστεί για να αποτρέπουν τους οδηγούς από το να βγουν εκτός πίστας.

las-vegas-kerbs-f1

Στο Las Vegas, τα kerbs έχουν διακοσμηθεί με τα τέσσερα σχήματα της τράπουλας: μπαστούνι, καρό, κούπα και σπαθί. Αυτή η αλλαγή είναι μια ανατροπή από τον παραδοσιακό σχεδιασμό των kerbs, όμως φαντάζει ως μια λογική επιλογή για μια πίστα που βρίσκεται στην πρωτεύουσα του τζόγου.

Δείτε ακόμαF1: Το νέο μεγάλο ρεκόρ του Max Verstappen

Η επιλογή αυτών των σχημάτων για τα kerbs είναι μια διασκεδαστική και πρωτότυπη ιδέα. Είναι επίσης μια καλή ευκαιρία για τη Formula 1 να προσελκύσει νέους θεατές, ιδιαίτερα από την Αμερική, όπου ο τζόγος είναι μια δημοφιλής δραστηριότητα.

f1-las-vegas-kerbs

Φυσικά, τα σχήματα της τράπουλας δεν έχουν καμία πραγματική επίδραση στην ασφάλεια της πίστας. Τα kerbs εξακολουθούν να είναι κατασκευασμένα από σκυρόδεμα και άσφαλτο και εξακολουθούν να μπορούν να προκαλέσουν ζημιά στα αυτοκίνητα εάν οι οδηγοί το παρακάνουν.

Ωστόσο, η αλλαγή αυτή είναι σίγουρα μια οπτικά ελκυστική προσθήκη στη νέα πίστα του Las Vegas. Είναι μια δημιουργική και διασκεδαστική ιδέα που αναμφισβήτητα θα τραβήξει την προσοχή των θεατών.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...