F1: Ανανέωση συμβολαίου για Hamilton και Russell στη Mercedes – Πόσο θα κάτσουν;

Λίγο πριν το φετινό GP της Monza, οι δύο οδηγοί της Mercedes ανανεώνουν τα συμβόλαια τους και «κλειδώνουν» τις θέσεις για πάνω από μία χρονιά ακόμα.

  • -
  • -

Με πολλούς να εικάζουν τον ερχομό ενός διαζυγίου μεταξύ του επιτυχημένου διδύμου που ακούει στο όνομα Hamilton-Mercedes, η ομάδα με τα «ασημένια βέλη» βάζει τέλος στις φήμες ανακοινώνοντας την ανανέωση του συμβολαίου της με τον 7-φορές Παγκόσμιο Πρωταθλητή. Μάλιστα, δεν ήταν ο μόνος που φαίνεται να υπέγραψε επέκταση του συμβολαίου του καθώς και ο George Russell, ο δεύτερος οδηγός της ομάδας ανακοίνωσε ταυτόχρονα την νέα του συμφωνία με την ομάδα.

Θυμίζουμε πως το συμβόλαιο του Lewis Hamilton έληγε στο τέλος της φετινής σεζόν με πολλούς να υποψιάζονται την πιθανή αποχώρηση του Βρετανού όχι μόνο από την ομάδα αλλά και από το θεσμό, μετά τις δυσκολίες των τελευταίων 2μιση ετών. Αυτομάτως όμως όλα αυτά διαψεύδονται καθώς τόσο ο Hamilton, αλλά και ο Russell δήλωσαν πως θα βρίσκονται στο cockpit των δύο Mercedes μέχρι και το τέλος της σεζόν του 2025.

hamilton

Δείτε ακόμη: F1 GP Ιταλίας: Το πρόγραμμα του αγώνα και της τηλεοπτικής κάλυψης

Ο 38-χρονος Βρετανός θυμίζουμε πως πραγματοποίησε την μετάβαση στη Mercedes από την McLaren το μακρινό πλέον 2013, κλείνοντας φέτος 10 χρόνια με την ομάδα, ενώ ο νεαρός Russell κέρδισε την πολυπόθητη θέση δίπλα στον Παγκόσμιο Πρωταθλητή στην αρχή της περσινής σεζόν.

Τώρα για τους περίεργους που αναρωτιούνται ποιο ήταν το ποσό που έκανε τον 7άκις Παγκόσμιο Πρωταθλητή να ανανεώσει, φήμες λένε πως αγγίζει τα 50 εκατομμύρια λίρες ανά έτος. Μία αύξηση της τάξης των 10 εκατομμυρίων/ετησίως.

Δείτε ακόμη: H στιγμή που η πρώην Pagani Zonda του Lewis Hamilton γίνεται σμπαράλια [Video]

Είναι αυτό το «μπουστάρισμα» που χρειαζόταν η ψυχολογία των δύο οδηγών για να κυνηγήσουν την εξωφρενικά γρήγορη Red Bull ή θα χρειαστεί κάτι παραπάνω;

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...