F1 GP Ιταλίας: Το πρόγραμμα του αγώνα και της τηλεοπτικής κάλυψης

Στην Ιταλία και συγκεκριμένα στην πίστα της Monza συνεχίζεται το πρωτάθλημα της F1. Τι ώρα θα παρακολουθήσεις την αγωνιστική δράση και από πού;

  • -
  • -

Ο Max Verstappen και η Red Bull έχουν εξαφανίσει κάθε ανταγωνισμό φέτος. Η αυστριακή ομάδα έχει κερδίσει όλους τους αγώνες, με τον Verstappen να παίρνει τη μερίδα του λέοντος και να αφήνει μόλις δύο νίκες για τον Sergio Perez.

Ο επόμενος αγώνας της F1 είναι προγραμματισμένος για το τριήμερο 1-3 Σεπτεμβρίου, στην πίστα που αποκαλείται και «ναός της ταχύτητας», τη Monza. Αυτός θα είναι ο 14ος αγώνας για φέτος, με τον Perez και τις υπόλοιπες ομάδες να ελπίζουν ότι θα σπάσουν το σερί των 9 σερί νικών που τρέχει ο Verstappen.

F1-Pirelli-GP-Italy-2023-italia-monza-vathro-ferrari

Αν και γενικά η χάραξη της διαδρομής είναι απλή, με λίγα σημεία φρεναρίσματος, τα τελευταία χρόνια έχουμε δει να γίνονται ανατροπές όπως το 1-2 της McLaren (Ricciardo – Norris) το 2021, το βάθρο των Gasly, Sainz και Stroll το 2020 και (σε μικρότερο βαθμό) η νίκη του Leclerc το 2019. Για να δούμε, θα έχουμε ανατροπή φέτος ή όχι;

Δείτε ακόμα: Γιατί ανοίγουν σαμπάνιες στην F1; Πώς και πότε ξεκίνησε η παράδοση

Ακολουθεί το αναλυτικό πρόγραμμα του αγωνιστικού τριημέρου.

F1-Pirelli-GP-Italy-2023-preview-italia-monza

Παρασκευή  
Ελεύθερες δοκιμές 1 14:30
Ελεύθερες δοκιμές 2 18:00
Σάββατο  
Ελεύθερες δοκιμές 3 13:30
Κατατακτήριες 17:00
Κυριακή  
Αγώνας 16:00

Όλες οι περίοδοι θα μεταδοθούν από τον ANT1+, ενώ ο αγώνας την Κυριακή θα μεταδοθεί και από το ελεύθερο κανάλι του ANT1. Βέβαια, υπάρχει και το επίσημο συνδρομητικό πακέτο του sport με την ονομασία F1 TV, στο οποίο η περιγραφή γίνεται στα Αγγλικά, με τον θεατή να μπορεί να επιλέξει αν θα ακούει την περιγραφή της ομάδας που έχει φτιάξει η ίδια η F1 ή εκείνη που γίνεται από το βρετανικό κανάλι Sky Sports.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...