Αστέρας του Hollywood επενδύει σε ομάδα της F1!

Εκατομμύρια ευρώ έδωσε ένας πολύ διάσημος ηθοποιός του Hollywood για να αγοράσει μερίδιο σε ομάδα της F1, σε μια πραγματικά απροσδόκητη κίνηση.

  • -
  • -

Μπορεί μέχρι τώρα να τον ξέραμε για τις πάρα πολύ μεγάλες κινηματογραφικές επιτυχίες που κάνει, όμως φαίνεται πως ο αστέρας πρώτης γραμμής του Hollywood διαθέτει και μία έφεση στις επενδύσεις, οι οποίες επικεντρώνονται ως επί το πλείστον στον χώρο του αθλητισμού.

ryan-reynolds-alpine-f1

Ο λόγος για τον Ryan Reynolds, τον ηθοποιό που έχει γίνει διάσημος μέσα από ταινίες όπως Deadpool, Buried, The Proposal και Green Lantern, ο οποίος εκτός από το υποκριτικό ταλέντο έχει και μία άλλη, άγνωστη στο ευρύ κοινό πλευρά.

Δείτε ακόμα: Γιατί ανοίγουν σαμπάνιες στην F1; Πώς και πότε ξεκίνησε η παράδοση

Ο Καναδός ηθοποιός αρέσκεται να επενδύει στον χώρο του αθλητισμού και μάλιστα σοβαρά ποσά. Αυτό έκανε και τώρα αγοράζοντας μερίδιο στην ομάδα F1 που έχει η Alpine, μέσω του επενδυτικού fund στο οποίο είναι επικεφαλής μαζί με έναν έτερο ηθοποιό, τον Rob McElhenney, ο οποίος είχε κάνει και ένα σύντομο πέρασμα από το Game of Thrones.

Η εξαγορά μεριδίου στην Alpine F1 Team

Μία ομάδα επενδυτικών fund που αποτελείται από τις Otro Capital, RedBird Capital Partners και Maximum Effort αγόρασε μετοχές της ομάδας F1 της Alpine αξίας 900 εκατομμυρίων δολαρίων. Από αυτά, η Maximum Effort έβαλε τα 200 εκατομμύρια δολάρια. Με αυτόν τον τρόπο ο Ryan Reynolds πλέον είναι ένας από τους ιδιοκτήτες της γαλλικής ομάδας, οδηγοί της οποίας φέτος είναι οι Pierre Gasly και Esteban Ocon.

f1-alpine-haas-mclaren-canada-gp

Όπως αναφέραμε, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Ryan Reynolds επενδύει στον αθλητισμό μέσω της Maximum Effort, καθώς στην εταιρεία ανήκει εξ’ ολοκλήρου η ποδοσφαιρική ομάδα Wrexham FC. Πρόκειται για τον παλαιότερο ποδοσφαιρικός σύλλογο στην Ουαλία και τρίτο παλαιότερο σε όλον τον κόσμο.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...