Formula 1: Ο Russell αντικαθιστά τον Hamilton για το GP του Sakhir

Με τις ευλογίες της Williams ο George Russell θα αντικαταστήσει τον Lewis Hamilton για το GP του Sakhir

  • -
  • -

Ο George Russell θα έχει την ευκαιρία να κάνει επίδειξη των δυνατοτήτων του, αφού επιλέχθηκε από τη Mercedes να αντικαταστήσει τον Lewis Hamilton για το GP του Sakhir αυτό το Σαββατοκύριακο. Ο επτά φορές Παγκόσμιος Πρωταθλητής διαγνώστηκε τη Δευτέρα θετικός στον κορονοϊό, με αποτέλεσμα η συμμετοχή του στο Grand Prix να είναι αδύνατη. Mercedes και Williams ήρθαν σε συμφωνία και ο Russell πήρε το πράσινο φως από την ομάδα του για να πάρει τη θέση του Hamilton.

Θυμίζουμε ότι ο Russell αποτελεί μέλος της Mercedes και του προγράμματος νέων οδηγών της ομάδας, έχοντας μάλιστα πραγματοποιήσει δοκιμές με το μονοθέσιο της Mercedes στο παρελθόν. Παρόλα αυτά, για να λάβει μέρος στον αγώνα ήταν επιτακτική η σύμφωνη γνώμη της Williams. Μάλιστα, σε περίπτωση που ο Hamilton δεν αναρρώσει, ο Russell θα είναι αυτός που θα τον αντικαταστήσει και για το GP του Abu Dhabi. Θυμίζουμε, πως παρά το γεγονός ότι ο Russell ανήκει στη Mercedes, έχει συμβόλαιο με τη Williams μέχρι το τέλος του 2021.

Τη θέση του Βρετανού στη Williams, θα πάρει ο νερός Jack Aitken, ο οποίος και είναι αναπληρωματικός οδηγός της βρετανικής ομάδας. Ο ίδιος είχε δοκιμάσει το μονοθέσιο της ομάδας φέτος σε ελεύθερα δοκιμαστικά. 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...