Έκανε τα πρώτα του χιλιόμετρα με το νέο του μονοθέσιο ο… Βαλεντίνος Raikkonen

Οι επίσημες δοκιμές θα ξεκινήσουν την επόμενη εβδομάδα στη Βαρκελώνη

  • -
  • -

Τα πρώτα του χιλιόμετρα με το νέο μονοθέσιο της Alfa Romeo Racing για τη F1 2019 πραγματοποίησε ο Παγκόσμιος Πρωταθλητής του 2007, Kimi Raikkonen, στη θρυλική πίστα του Fiorano, την περασμένη Πέμπτη (14/2).

Εξ αφορμής της γιορτής των «ερωτευμένων», το μονοθέσιο της ιταλικής φίρμας ήταν βαμμένο στο χρώμα του «πάθους». Το εν λόγω στιλιστικό στοιχείο απέκρυπτε  τεχνηέντως τα επίσημα χρώματα της ομάδας, τα οποία θα δουν το φως της δημοσιότητας τη Δευτέρα 18 Φεβρουαρίου στην πίστα Circuit de Barcelona-Catalunya στις 09:20 ώρα Ελλάδος.

Με τον έτερο εκπρόσωπο της Alfra Romeo Racing, Antonio Giovinazzi, να μην απουσιάζει από το πλευρό του “Kimi”, η ομάδα στα πλαίσια της προετοιμασίας για τις δοκιμές στη Βαρκελώνη τήρησε το όριο των 100 km, ολοκληρώνοντας συνολικά 33 γύρους.

«Είχαμε μια καλή ημέρα στην πίστα. Το μονοθέσιο με το οποίο θα αγωνιστούμε φέτος είχε καλή αίσθηση και μπόρεσα να έχω μία πρώτη γεύση από αυτό. Θα δουλέψουμε πάνω σε μερικές τελευταίες λεπτομέρειες και θα πάμε στη Βαρκελώνη για δύο εβδομάδες δοκιμών. Ανυπομονώ να γνωρίσω καλύτερα το νέο μονοθέσιο», δήλωσε χαρακτηριστικά ο 39χρονος Φινλανδός.


ΔΕΙΤΕ ΤΟΥΣ RAIKKONEN-GIOVINAZZI ΣΤΟ ΘΡΥΛΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΔΟΚΙΜΩΝ ΤΗΣ ALFA ROMEO


 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...