F1: H pole position στον Sebastian Vettel

  • -
  • -

Μεγάλη μάχη έγινε στην πόλη του Μεξικό με τον Sebastian Vettel να είναι αυτός που γέλασε στο τέλος. Πίσω του οι Verstappen και Hamilton με την πρώτη στροφή να είναι σημαντική για τον αυριανό αγώνα.

 

Αυτός που σίγουρα χαίρεται το τριήμερο, ότι και να γίνει, είναι ο Μεξικανός οδηγός της Force India, Sergio Perez. Χαίρεται όσο τίποτα άλλο τον εντός έδρας αγώνα

 

 

Πολλά τα προβλήματα για την Scuderia Toro Rosso σήμερα με τον Pierre Gasly να μην μπαίνει καθόλου στην διαδικασία καθώς είχε πρόβλημα με τον κινητήρα

 

 

Στο πρώτο σκέλος το αξιοσημείωτο ήταν σίγουρα η 5η θέση του Fernando Alonso. Εκτός της διαδικασίας έμειναν οι Ericsson, Wehrlein, Magnussen και Grosjean, μαζί με τον Gasly που δεν έτρεξε καν.

 

 

Στο δεύτερο σκέλος ο άλλος οδηγός της Scuderia Toro Rosso, Brendon Hartley, ενημέρωσε την ομάδα του ότι δεν είχε ισχύ στον κινητήρα, και σταμάτησε.

 

 

Μπροστά ήταν ο Max Verstappen, ο οποίος ήταν εκπληκτικός. Οι δυο οδηγοί της McLaren γνωρίζοντας ότι θα ξεκινούσαν από το τέλος λόγω αλλαγής κινητήρων, δεν έκαναν άλλη προσπάθεια. Ετσι πέρα από τον Hartley, Alonso, Vandoorne, έξω έμειναν και οι Massa και Stroll.

 

 

Στο τελευταίο σκέλος ο Vettel κατάφερε στην τελευταία του προσπάθεια να πάρει την pole position μπροστά από τον Ricciardo με τον Hamilton να εκκινεί από την 3η θέση. Την 10άδα έκλεισαν οι Bottas, Raikkonen, Ocon, Ricciardo, Hulkenberg, Sainz και Perez.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...