F1: Δεν θα φύγει από την McLaren ο Alonso στα μεσα της σαιζόν

  • -
  • -

Αμέσως μετά από την λήξη του GP της Αυστραλίας και την απογοητευτική εμφάνιση της McLaren Honda o Mark Webber, κοντινός φίλος του Fernando Alonso, σχολίασε στον Βελγικό Τύπο ότι δεν βλέπει τον Ισπανό να φεύγει από την ομάδα στα μέσα της σαιζόν εάν η κατάσταση δεν βελτιωθεί.

 

Ερωτηθείς για το σχόλιο αυτό ο Fernando Alonso είπε χθες : «Όχι, δεν ισχύει κάτι τέτοιο. Είναι λογικό απέξω, οι οδηγοί μιλούν. Διάβασα σχόλια από πολλούς ανθρώπους στην Ισπανία, όταν κάποιος πρώην οδηγός ή αναβάτης έχει μια συνέντευξη, πάντα σίγουρα υπάρχει ένα ερώτημα για τον Alonso και το πόσο δύσκολη είναι η κατάσταση. Όλοι είναι κοντά σε μένα, και είναι σαν να έχω κατάθλιψη! Δεν είναι έτσι».

 

«Προτιμώ να είμαι εδώ από το να είμαι σε ένα σουπερ μάρκετ σπίτι μου. Είμαι στην F1, και δίνω τον καλύτερο εαυτό μου. Είμαι προετοιμασμένος όσο ποτέ, και πιστεύω ότι αποδίδω το μέγιστο. Ξέρετε ότι η ομάδα δεν είναι πολύ ανταγωνιστική αυτή την στιγμή. ΟΚ, είναι αλήθεια, δεν μπορούμε να κάνουμε κάτι από την μια μέρα στην άλλη, έτσι η δουλειά είναι δύσκολη. Την ίδια στιγμή η ομάδα περιμένει έξτρα δουλειά από μένα, έξτρα αποτελέσματα, όπως έγινε στην Αυστραλία. Οι προβλέψεις, οι προσομοιώσεις, όλες έλεγαν ότι ήμασταν τελευταίοι, και ήμασταν 10οι», είπε ο Ισπανός.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...