F1: Οι θυσίες του Rosberg ….

  • -
  • -

Όπως έχουμε πει και παλαιότερα ο Nico Rosberg πλέον απολαμβάνει την ζωή μακριά από τις πίστες και με τον ρόλο που έχει του πρεσβευτή της Mercedes δίνει συνεντεύξεις σε διάφορα μέσα.

 

Μιλώντας στην Daily Mail o Nico Rosberg αναφέρθηκε στις θυσίες που έπρεπε να κάνει για να είναι ανταγωνιστικός : «Σταμάτησα το ποδήλατο το καλοκαίρι για να χάσω ένα κιλό. Στον επόμενο αγώνα που ήταν στην Ιαπωνία ήμουν στην pole position με ένα εκατοστό του δευτερολέπτου. Ένα κιλό στην Ιαπωνία είναι 3 εκατοστά στον γύρο. Έτσι ήμουν στην pole position χάρη στην επιλογή μου να χάσω μυς από τα πόδια μου. Μου έφερε την νίκη. Αυτές ήταν οι μικρές λεπτομέρειες που είδα».

 

Αλλά και η οικογένειά του έπαιξε σημαντικό ρόλο : «(Η γυναίκα μου) Vivian έκανε τα πάντα. Εάν η κόρη μας ήθελε κάτι, αυτή θα ήταν εκεί. Ποτέ δεν πέρασα μια δύσκολη στιγμή με την κόρη μου. Δούλευα στο να ‘κερδίσω’ το jet lag αλλάζοντας ζώνες σε βήματα των μιάμιση ωρών την μέρα. Εννοώ ότι μπορούσα να κοιμάμαι το απόγευμα και να ζω την νύχτα. Ήταν πολύ δύσκολο. Και η Alaia ήξερε ότι δεν έπρεπε να ενοχλείται ο μπαμπάς. Είχε μπει τόσο πολύ στον ρόλο που όταν έμπαινε στο δωμάτιο και κοιμόμουν έβαζε το δάχτυλο στο στόμα και έλεγε ‘σσσστ’»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...