F1: Η Toro Rosso δεν πουλά τον Sainz στην Renault

Συνεχίζει την καριέρα του στην ίδια ομάδα...

  • -
  • -

Το ενδιαφέρον της Renault για την απόκτηση του Carlos Sainz Jnr ήταν γνωστό. Η Γαλλική εταιρία έχει σαν στόχο να βρει και να στήσει το μέλλον της γύρω από ένα νεαρό οδηγό και ο Ισπανός οδηγός ταίριαζε απόλυτα στα πλάνα της.

 

Μιλώντας για το θέμα ο Carlos Sainz είπε : «Σίγουρα υπήρχε ενδιαφέρον και επαφή, η οποία για μένα στο τέλος τέλος ήταν τιμητική ότι μια κατασκευάστρια έδειξε ενδιαφέρον και θέλησε να μάθει το τι γίνεται με το συμβόλαιό μου. Αλλά όπως ξέρετε πάνω κάτω, η Red Bull ρυθμίζει την καριέρα μου. Πλήρωσε την καριέρα μου στις μικρότερες ομάδες για 5 χρόνια, κάτι που μεταφράζεται σε εκατομμύρια Ευρώ, και καταλαβαίνω απόλυτα το ότι δεν θέλουν να με αφήσουν από την στιγμή που έχουν δώσει τόσα λεφτά για μένα, στην καλύτερη φάση της ζωής και της καριέρας μου. Για μένα αποτελεί τιμή να υπάρχει ενδιαφέρον από ένα κατασκευαστή που με θέλει να εξελίξω το μονοθέσιο και να χτίσω μια καλή βάση για το μέλλον»

 

Η Renault βρισκόταν σε μια μεταβατική χρονιά και πλέον το 2017 θα είναι πολύ σημαντικό για αυτή να πλασαριστεί σε ψηλότερες θέσεις. Λείπουν κάποια στοιχεία, όπως οι οδηγοί και, όπως έχουν παραδεχθεί και από την ομάδα, υπάρχει πρόβλημα στο να προσελκύσουν υψηλόβαθμους μηχανικούς. Τα ονόματα του Ocon και του Magnussen προβάρουν στις πρώτες θέσεις της λίστας για να καλύψουν τις κενές προς το παρόν θέσεις για το 2017.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...