Νέα Lancia Musa ΜΥ2011

1.4 16v 95hp από 16.400€

  • -
  • -

Η Musa αυτήν τη στιγμή, εκτός από την πρόταση της Lancia για κομψό αυτοκίνητο ενός όγκου με πολύ καλούς χώρους, αυξημένη πρακτικότητα και πολυτελή χαρακτήρα σε συμπαγείς εξωτερικές διαστάσεις, αποτελεί και το μοναδικό εκπρόσωπο της Fiat Group Automobiles στην κατηγορία των μικρών πολυμορφικών. Οι αξίες-πυλώνες της νέας Lancia είναι ΣΤΥΛ – ΟΥΣΙΑ – ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ και αυτές ακριβώς προβάλλει η Musa του 2011:

  • ΣΤΥΛ: Η διαχρονική κομψότητα της Musa σε όλο της το μεγαλείο, ενισχυμένη όμως από την παρουσία 2 νέων εξωτερικών χρωμάτων, του ιριδίζοντος Λευκού Raffaello και του ξεχωριστού μολυβί – γκρι Mantegna, αλλά και από τις νέες υφασμάτινες επενδύσεις New City (με χαραγμένο το λογότυπο «Μ» της Musa επάνω τους), σε μαύρη ή καφέ απόχρωση.
  • ΟΥΣΙΑ: Η Musa του 2011 εστιάζει περισσότερο την προϊοντική της προσφορά, προσφέροντας δύο πλούσιες εκδόσεις (Gold, Platinum), 2 κινητήρες (βενζίνης και πετρελαίου, αμφότεροι 95 ίππων) ιδανικούς για την ελληνική αγορά, επιλογή μεταξύ χειροκίνητου και αυτόματου κιβωτίου ταχυτήτων και φυσικά όλο τον μέχρι τώρα προαιρετικό της εξοπλισμό συμπεριλαμβανομένων των πακέτων εξοπλισμού, των χειροποίητων δερμάτινων επενδύσεων Poltrona Frau® κτλ. Από τους 2 κινητήρες, ο κινητήρας πετρελαίου είναι εντελώς καινούριος, τεχνολογίας Multijet 2ης γενιάς, που αποδίδει 95 ίππους, έχει προδιαγραφές εκπομπών ρύπων Euro5 χάρη στο φίλτρο καταλοίπων πετρελαίου (DPF) και φυσικά διαθέτει και αυτός το σύστημα Start&Stop, για απόλυτη φιλικότητα και οικονομία στην καθημερινή χρήση.
  • ΤΑΜΠΕΡΑΜΕΝΤΟ: Η Musa διατηρεί όλα εκείνα τα στοιχεία που την ξεχωρίζουν στην κατηγορία της, προβάλλοντας όμως μια πιο μοντέρνα και «επιθετική» μπροστινή όψη, που οφείλεται στους νέους εξωτερικούς καθρέπτες αλλά και στους νέους, κυλινδρικούς προβολείς που της χαρίζουν «οικογενειακή» ταυτότητα σε συνάρτηση με τα άλλα μοντέλα της γκάμας Lancia (Delta, νέο 5θυρο Ypsilon). Η νέα μπροστινή όψη συνοδεύεται και από επιδόσεις όμως: με το νέο κινητήρα diesel Multijet II, 95 ίππων, η Musa επιταχύνει με 200 Νm ροπής διαθέσιμα από τις 1.500 rpm, καταναλώνοντας μόνο 4,3 lt/100 km και πετυχαίνοντας εκπομπές CO2 μόλις 114 gr/km

Αξιοσημείωτες είναι όμως και οι περιβαλλοντικές επιδόσεις του κινητήρα βενζίνης 1.4 16v 95hp με το ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DFN, το οποίο διαθέτει και σειριακή (+ -) εκτός από εντελώς αυτόματη λειτουργία: οι εκπομπές CO2 ανέρχονται σε μόλις 130 gr/km. και η μικτή κατανάλωση σε μόλις 5,6 lt/100 km, χωρίς να μειώνονται στο ελάχιστο οι επιδόσεις σε σχέση με το χειροκίνητο κιβώτιο ταχυτήτων.

 

Εγγύηση, Τιμές και Χρηματοδότηση
Όλες οι εκδόσεις κινητήρων και εξοπλισμού της Musa προσφέρονται με 2 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση για τα μηχανικά μέρη, 2 χρόνια δωρεάν οδική βοήθεια, 3 χρόνια εγγύηση βαφής και 8 χρόνια εγγύηση αντισκωριακής προστασίας.

Η Musa 1.4 16v 95hp Euro 5 S&S προσφέρεται στην αρχική της έκδοση (Gold) στην τιμή των 16.400 €. Η έκδοση Gold είναι πλήρης σε εξοπλισμό καθώς περιλαμβάνει σημαντικά στοιχεία άνεσης και ασφάλειας όπως κλιματισμό, 4 αερόσακους, ABS με EBD, σύστημα υποβοήθησης πέδησης BAS (Brake Assist System), trip computer, πίσω φώτα τύπου LED, συρόμενα πίσω καθίσματα, ράδιοCD κα. Η αντίστοιχη τιμή για την πλουσιότερη έκδοση Platinum διαμορφώνεται στις 18.700 €. Για τις εκδόσεις με το ημιαυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων DFN η επιβάρυνση είναι μόνο 1.100 € σε σχέση με τις αντίστοιχες χειροκίνητες, ενώ ο κινητήρας πετρελαίου 1.3 Multijet ΙΙ 95hp Euro5 Start&Stop διατίθεται μόνο στην έκδοση Platinum με τιμή εκκίνησης τις 21.000 €.

Όλη η ανανεωμένη γκάμα της Musa μπορεί να αποκτηθεί με προνομιακό χρηματοδοτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 0% προκαταβολή, 4,9% ετήσιο σταθερό επιτόκιο και εξόφληση έως 72 μήνες και συνδυάζεται με την εκάστοτε προωθητική ενέργεια. Ισχύει παράλληλα και χρηματοδοτικό πρόγραμμα που περιλαμβάνει 0-30% προκαταβολή, 8,40% ετήσιο σταθερό επιτόκιο και εξόφληση από 30 έως 72 μήνες, στο οποίο ισχύει αυξημένη προωθητική ενέργεια, κάνοντας ακόμη πιο προσιτή την απόκτηση μιας Μusa. Και τα δύο χρηματοδοτικά προγράμματα συνδυάζονται με το όφελος κρατικής απόσυρσης, το οποίο στην περίπτωση της Musa αντιστοιχεί σε 960 €.

 

Αναλυτικά οι τιμές, ο εξοπλισμός και τα τεχνικά χαρακτηριστικά της νέας Musa MY 2011 βρίσκονται εδώ

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...