Νέο Lancia Ypsilon

Νέες φωτογραφίες και στοιχεία

  • -
  • -

Η παρουσίαση στο διεθνή τύπο του νέου Lancia Ypsilon έγινε στο Τορίνο. Η νέα πιο ώριμη γενιά του Ypsilon θα διατίθεται αποκλειστικά με 5θυρο αμάξωμα, συνδυάζοντας με μοναδικό τρόπο την κομψότητα και τις σύγχρονες σχεδιαστικές γραμμές. Το νέο μοντέλο αναμένεται στις περισσότερες ευρωπαϊκές χώρες τον επόμενο μήνα.

Οι διαστάσεις του νέου Ypsilon είναι στο κέντρο της καταγορίας των supermini με 3840 mm μήκος, 1670 mm πλάτος, 1520 mm ύψος και 2390 mm μεταξόνιο. Το εσωτερικό εκτός από την δεδομένη πολυτέλεια υπόσχεται και πρακτικότητα, προσφέροντας ανταγωνιστικούς χώρους για πέντε επιβάτες και έναν από τους μεγαλύτερους χώρους για αποσκευές στην κατηγορία. Ο εξοπλισμός αναμένεται σε κάθε περίπτωση να είναι πλούσιος, με την τιμή εκκίνησης στην Ελλάδα να τοποθετείται κοντά στα 12.000€ (ενδεικτικά 12.400€ στην Ιταλία).

Στο λανσάρισμα του το νέο Ypsilon υπόσχεται 600 διαφορετικούς συνδυασμούς, με τρία επίπεδα εξοπλισμού: Silver, Gold, Platinum, 16 διαφορετικά χρώματα (περιλαμβάνοντας 4 διχρωμίες),  6 εσωτερικούς χρωματισμούς, τρεις τύπους ζαντών και τρεις διαφορετικούς κινητήρες. Παράλληλα στοιχεία όπως ένα έξυπνο σύστημα παρκαρίσματος, φώτα LED και προβολείς bi-xenon θα μπορούν να εξοπλίσουν το νέο Ypsilon.

Οι κινητήρες που θα το κινούν αρχικά είναι τρεις προερχόμενοι από τα ράφια της Fiat. Ο μικρός 0.9 Twinair με 85 ίππους (θα διατίθεται και με το ηλεκτρονικό ημιαυτόματο κιβώτιο DFN), o 1.2 λίτρων με 69 ίππους και ο 1.3 Multijet II (diesel) με 95 ίππους. Όλοι οι κινητήρες διαθέτουν λειτουργία Start&Stop. Μια LPG έκδοση υγραερίου bi-fuel  θα πλαισιώσει τη γκάμα του νέου Ypsilon, βασισμένη πάνω σε αυτήν με τον κινητήρα βενζίνης 1,2 λίτρων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...