Meet Mercedes: Όλα όσα είδαμε

Όλες οι φρέσκιες Mercedes-Benz, πριν το ντεμπούτο τους στην έκθεση της Γενεύης

  • -
  • -

Για μια ακόμη χρονιά, ένα από τα πιο εντυπωσιακά σταντ της έκθεσης της Γενεύης ήταν αυτό της Mercedes-Benz. Τόσο σε στήσιμο, όσο και με τα μοντέλα που κοσμούσαν το χώρο, είτε παραγωγής είτε πρωτότυπα. Εμείς είχαμε την ευκαιρία και την τύχη να τα δούμε όλα μια μέρα πριν ανοίξει η αυλαία του Geneva International Motor Show στην καθιερωμένη πλέον εκδήλωση Meet Mercedes. Δείτε παρακάτω όλα όσα είδαμε και πατήστε στις εικόνες για περισσότερες πληροφορίες.

 

Mercedes-Benz CLA Shooting Brake

Η πιο γοητευτική έκδοση αμαξώματος της compact γκάμας της Mercedes-Benz, με εντυπωσιακή σχεδίαση μέσα κι έξω έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης.

 

Mercedes-Benz Concept EQV

Το πρωτότυπο ηλεκτρικό πολυτελές van με 6-8 θέσεις και αυτονομία 400 km, έκανε παγκόσμια πρεμιέρα στην έκθεση της Γενεύης.

 

Mercedes-Benz GLC facelift

Με μικρές αισθητικές παρεμβάσεις, πλήθος από νέες τεχνολογίες και το infotainment MBUX που αναβαθμίζει την επικοινωνία του χρήστη με το αυτοκίνητο. Δίπλα της είδαμε και τον προπομπό της GLC Plug-in Hybrid που θα παρουσιαστεί σύντομα. Η Mercedes-Benz σκοπεύει να έχει στη γκάμα της 20 plug in υβριδικά μοντέλα το 2020.

 

Mercedes-AMG GLE 53 4Matic+

Με 3λιτρο 6κύλινδρο σε σειρά, 435 ίππους συν άλλους 22 PS από το ήπιο 48volt υβριδικό σύστημα, 9-τάχυτο αυτόματο κιβώτιο και 0-100 km/h σε 5,3 sec...

 

Mercedes-AMG GT R Roadster

Υποκλιθείτε στο κτήνος: V8 biturbo 585 ίππων, 0-100 km/h σε 3,6 sec και τελική 317 km/h. Μόνο για 750 τυχερούς...

 

smart forease+

Το forease μπορεί να απέκτησε οροφή, αλλά δεν άλλαξε αποστολή: να μας δώσει δηλαδή μια ιδέα για όλα όσα θα δούμε από την smart από το 2020 και μετά, όταν όλα τα μοντέλα της θα είναι ηλεκτρικά.

 

Mercedes-Benz EQ Silver Arrow 01

Η Mercedes-Benz μας έδωσε μια εντυπωσιακή πρόγευση από τη συμμετοχή της στη Formula E τη σεζόν 2019-2020.