Νέα CLA Shooting Brake: Το ίδιο όμορφη, ακόμη πιο ευρύχωρη (vid)

Πρεμιέρα στη Γενεύη, διαθέσιμη από το φθινόπωρο

  • -
  • -

Δίπλα στις νέες A-Class και CLA έρχεται να τοποθετηθεί η νέα CLA Shooting Brake. Το γοητευτικό compact station wagon της Mercedes-Benz κάνει πρεμιέρα στο σαλόνι αυτοκινήτου της Γενεύης. Η παραγωγή και της νέας γενιά της Shooting Brake θα γίνεται στην Ουγγαρία, με τις πωλήσεις να αρχίζουν το Σεπτέμβριο του 2019.

Πέρα από το επανασχεδιασμένο εξωτερικό και την αναβαθμισμένη καμπίνα με το σύστημα πολυμέσων MBUX που δείχνει τη συγγένειά της με τα άλλα μοντέλα της μάρκας στην μικρομεσαία κατηγορία, η νέα Shooting Brake προσφέρει μεγαλύτερους χώρους για τους επιβάτες και τις αποσκευές τους.

Το μήκος έχει αυξηθεί κατά σχεδόν 5 cm στα 4,69 μέτρα, παρομοίως το πλάτος έχει κερδίσει 5 cm, φθάνοντας τα 1,83 μ. Σε συνδυασμό με το μεγαλύτερο μεταξόνιο (2,73 μ), οι επιβάτες της CLA Shooting Brake απολαμβάνουν πιο άνετες μετακινήσεις. Το ύψος παραμένει στα ίδια επίπεδα (1,44 μ), ενώ 10 lt έχει κερδίσει ο χώρος αποσκευών (στα 505 lt πλέον).

Η πλήρης γκάμα κινητήρων της CLA Shooting Brake θα ανακοινωθεί καθώς θα πλησιάζουμε στο λανσάρισμά της στην ευρωπαϊκή αγορά. Έγινε γνωστό πάντως ότι στην κορυφή των εκδόσεων βενζίνης θα βρίσκεται η CLA 250 με το 2.0 των 225 ίππων και αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη 7 σχέσεων. Θα υπάρχουν και τετρακίνητες εκδόσεις με σύστημα 4MATIC. Και βέβαια, το «παρών» δίνουν όλα τα ηλεκτρονικά συστήματα υποβοήθησης του οδηγού, όπως ημι-αυτόνομη οδήγηση.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...