ΑΦΙΕΡΩΜΑ: 50 ΧΡΟΝΙΑ DACIA

1968 - 2018: Από τη Σκύλλα και τη Χάρυβδη στο groupe Renault και το INDUSTRY 4.0 - από το 1100 και το 1300 στο Logan και το Duster!

  • -
  • -

Η Dacia διανύει την καλύτερη περίοδο στην ιστορία της. Μιας ιστορίας που ξεκίνησε στις 3 Αυγούστου του 1968, όταν το πρώτο Dacia 1100 κύλισε από τη γραμμή παραγωγής του Pitesti. 50 χρόνια με επιτυχίες αλλά και δυσκολίες, πριν η ρουμανική εταιρία ενταχθεί στο γκρουπ Renault και να φτάσει στο κερδισμένο στοίχημα του Logan και στο ρεκόρ πωλήσεων του Duster. Σήμερα, η Dacia είναι σε θέση να σχεδιάσει από την αρχή ένα νέο μοντέλο, να το εξελίξει, να το τεστάρει εξαντλητικά και να το παράγει, στις εγκαταστάσεις του groupe Renault στη Ρουμανία.

Για να γιορτάσει το μισό αιώνα ζωής της, η Dacia μας κάλεσε για να μας θυμίσει τις σημαντικότερες στιγμές και τα μοντέλα της ιστορίας της, αλλά και να διαπιστώσουμε την σοβαρή επένδυση του γκρουπ Renault τόσο στο εργοστάσιό της στο Pitesti όσο και στο κέντρο δοκιμών στο Titu. Δείτε παρακάτω ό,τι είδαμε, ό,τι ακούσαμε και ό,τι μάθαμε, για μια εταιρία που κατάφερε να βάλει το δικό της, ξεχωριστό αποτύπωμα στον χάρτη της αυτοκινητοβιομηχανίας και ατενίζει το μέλλον με περίσσεια αισιοδοξία.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΣΤΙΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ

12 μοντέλα που σηματοδότησαν την ιστορία της Dacia

 

Ένα νέο Dacia κάθε 54 δευτερόλεπτα!

 

Dacia: 5+1 πράγματα που δεν ξέρατε

 

10 Duster που δεν έχεις ξαναδεί!

 

Editorial START: ΖΗΛΕΨΑ!