5 Μεταχειρισμένα Suzuki Jimny έως 7.000 ευρώ

Χρονολογίας μέχρι 2008

  • -
  • -

Το απόλυτο «πολιτισμένο» εργαλείο σε μικρή κλίμακα για off road αποδράσεις! Προσιτό σε κόστος και συντήρηση και με αξιόπιστη σε βάθος εικόνα, σε κερδίζει με τα κατορθώματά του έξω από τον δρόμο ενώ οι μικρές του διαστάσεις του δίνουν και έναν καλό λόγο για να χρησιμοποιηθεί σαν αυτοκίνητο πόλης. Γι’ αυτό άλλωστε το Suzuki Jimny είναι δημοφιλές ως μεταχειρισμένο. Ψάχνοντας ανάμεσα στις χιλιάδες φωτοαγγελίες του xe.gr/automoto της ΧΡΥΣΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ, βρήκαμε 5 μεταχειρισμένα Jimny με τιμή έως 7.000 ευρώ. Δείτε περισσότερες πληροφορίες για κάθε μοντέλο, πατώντας πάνω στην αντίστοιχη φωτογραφία.

 

Σημείωση: Το gocar.gr δεν εμπορεύεται αυτοκίνητα. Τα συγκεκριμένα μοντέλα προέρχονται από τις αγγελίες μεταχειρισμένων της ΧΡΥΣΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ (www.xe.gr/automoto). Αποτελούν ενημερωτικό υλικό για το άρθρο και δεν είναι ελεγμένα ή εγγυημένα από το gocar.gr.

 

SUZUKI JIMNY 1.3 2008

ΤΙΜΗ: 6.990 €

ΠΕΡΙΟΧΗ: Αττική - Γλυκά Νερά

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: μοντ. 1/'08, 85 hp, ασημί μεταλλικό, 90.000 χλμ., χειροκίνητο κιβώτιο, κίνηση μπροστά, 3θυρο, υδρ. τιμόνι, ABS, 4 αερόσακοι, ηλεκ. παράθυρα, a/c, προβολείς ομίχλης, βενζίνη, άριστη κατάσταση.

 

 

SUZUKI JIMNY 1.3 2007

ΤΙΜΗ: 6.950 €

ΠΕΡΙΟΧΗ: Αττική - Νέα Ιωνία

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: μοντ. 3/'07, 85 hp, μαύρο μεταλλικό, 129.626 χλμ., χειροκίνητο κιβώτιο, 4x4, 3θυρο, υδρ. τιμόνι, ABS, ηλεκ. παράθυρα - καθρέπτες - κλειδαριές, immobilizer, βενζίνη, μονό, άριστη κατάσταση

ΕΛΕΓΜΕΝΟ ΑΠΟ ΤΗΝ spotawheel: Σε αυτό το Suzuki Jimny δεν διαπιστώθηκαν προβλήματα σε μηχανή και πλαίσιο ενώ εξωτερικά εντοπίστηκαν μικρές γρατσουνιές περιμετρικά του αυτοκινήτου. Το εσωτερικό μέρος βρίσκεται, σε γενικές γραμμές, σε πολύ καλή κατάσταση, ενώ θα παραδοθεί με επιδιορθωμένη την εμπρός δεξιά πόρτα. Το Jimny έχει διανύσει κάτι λιγότερο από 130.000 πραγματικά χιλιόμετρα οπότε τα όποια σημάδια φθοράς αποτυπώνουν απλώς το πέρασμα του χρόνου. Συνολικά, αποτελεί μια πολύ καλή επιλογή ενός αξιόπιστου και δημοφιλούς SUV.

 

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ SUZUKI JIMNY

 

SUZUKI JIMNY 1.3 2006

ΤΙΜΗ: 6.700 €

ΠΕΡΙΟΧΗ: Χίος

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: μοντ. 4/'06, 90 hp, μαύρο μεταλλικό, 81.000 χλμ., χειροκίνητο κιβώτιο, κίνηση μπροστά, 2θυρο, υδρ. τιμόνι, ABS, 2 αερόσακοι, ηλεκ. παράθυρα - καθρέπτες, a/c, immobilizer, ράδιο-cd, προβολείς ομίχλης, βενζίνη, κοτσαδόρος, μονό, άριστη κατάσταση, το αυτοκίνητο έχει αντικλεπτικό σύστημα GPS, μπορεί να ελεγχθεί και να παραδοθεί στον Πειραιά.

 

 

SUZUKI JIMNY 1.3 2002

ΤΙΜΗ: 5.500 €

ΠΕΡΙΟΧΗ: Αττική - Βριλήσσια

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: μοντ. '02, 155.000 χλμ., 2 αερόσακοι, ηλεκ. παράθυρα - καθρέπτες, κλιματισμός, συναγερμός, γκρι - ασημί, ζάντες αλουμινίου, φιμέ τζάμια.

 

 

SUZUKI JIMNY 1.3

ΤΙΜΗ: 6.000 €

ΠΕΡΙΟΧΗ: Αττική - Υπόλοιπο Αττικής

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ: sport, 1.300 cc, 164.000 χλμ., χειροκίνητο κιβώτιο, 3θυρο, βενζίνη, τιμή συζητήσιμη.

 

ΔΕΣ ΕΔΩ ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ ΣΕ ΕΝΑ ΜΕΤΑΧΕΙΡΙΣΜΕΝΟ SUZUKI JIMNY


Σημείωση:
Το gocar.gr δεν εμπορεύεται αυτοκίνητα. Τα συγκεκριμένα μοντέλα προέρχονται από τις αγγελίες μεταχειρισμένων της ΧΡΥΣΗΣ ΕΥΚΑΙΡΙΑΣ (www.xe.gr/automoto). Αποτελούν ενημερωτικό υλικό για το άρθρο και δεν είναι ελεγμένα ή εγγυημένα από το gocar.gr.