F1: Το μονοθέσιο της Ferrari για το 2016

  • -
  • -

Το μονοθέσιο με το οποίο θα συμμετάσχει στο πρωτάθλημα του 2016 παρουσίασε μέσω του διαδικτύου η Ferrari. Το μονοθέσιο έχει την ονομασία F16-H. Οι εμφανείς διαφορές με τον προκάτοχό του είναι το μικρότερο ρύγχος, οι αλλαγές στα χρώματα και το στενότερο πίσω μέρος του μονοθεσίου.

 

Ο τεχνικός διευθυντής της Ferrari James Allison σχολίασε : «Οι αντίπαλοί μας είναι πολύ δυνατοί. Πρέπει να πάμε μπροστά και να βελτιωθούμε. Είμαστε πολύ αισιόδοξοι ότι θα φέρουμε καλά αποτελέσματα αυτή την χρονιά». Η μεγαλύτερη ίσως αλλαγή είναι σε αυτό που δεν φαίνεται και μιλάμε για τον κινητήρα. Εκεί φαίνεται ότι οι άνθρωπο της Ferrari έχουν ρίξει πολλή δουλειά και οι φήμες αναφέρουν ότι έχουν φτάσει στα επίπεδα της Mercedes.

 

Ο αγωνιστικός διευθυντής της ομάδας, Maurizio Arrivabene, είπε : «Είμαστε μια ομάδα και έχουμε τον ίδιο στόχο. Πηγαίνουμε σε αγώνες σεβόμενοι τους ανταγωνιστές μας και αναγνωρίζοντας την αξία τους, ειδικά αυτόν που κέρδισε το παγκόσμιο πρωτάθλημα, αλλά όλοι είμαστε αφοσιωμένοι να είμαστε καλύτεροι και καλύτεροι. Δεν πάμε στους αγώνες με μεγάλα λόγια, αλλά με μεγάλη αποφασιστικότητα. Η ταπεινοφροσύνη μας είναι ο οδηγός μας, το πάθος μας και η δέσμευσή μας»

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...