VIDEO: «Αποχαιρέτησαν» τον Bianchi

Σήμερα είπαν το τελευταίο αντίο στον άτυχο οδηγό

  • -
  • -

Σήμερα το μεσημέρι έγινε στην Νίκαια της Γαλλίας η κηδεία του αδικοχαμένου Jules Bianchi. Η οικογένεια, οι φίλοι του και οι συνάδελφοί του συγκεντρώθηκαν στον Καθεδρικό Ναό Sainte Reparate για να αποχαιρετήσουν τον «δικό τους» άνθρωπο.

Ο Jules Bianchi ήταν ένας οδηγός που είχε κερδίσει την συμπάθεια όλων. Πάλεψε σκληρά όλους αυτούς τους 9 μήνες που βρισκόταν στην εντατική στο νοσοκομείο της Νίκαιας στην Γαλλία, όμως δεν άντεξε. Σε συνέντευξη που είχε δώσει ο πατέρας του μόλις την προηγούμενη Δευτέρα σε Γαλλικό μέσο είδε δηλώσει ότι δεν υπάρχουν σημάδια βελτίωσης. «Είναι πολύ δύσκολο. Είναι ένα καθημερινό βασανιστήριο», είχε πει στο Γαλλικό France Info. Είχε τονίσει ότι κάποιες φορές είχε σφίξει το χέρι ανθρώπων που ήταν δίπλα του στο κρεβάτι, αλλά δεν ήξερε εάν ήταν αντανακλαστική κίνηση ή κάτι άλλο.

«Ο χρόνος περνάει και είμαι όλο και λιγότερο αισιόδοξος από ότι ήμουν 2 ή 3 μήνες μετά από το ατύχημα, όταν και ελπίζαμε σε κάποια βελτίωση. Εάν είναι με βαριά αναπηρία δεν  θα ήταν κάτι που θα ήθελε ο ίδιος. Είχαμε μιλήσει μαζί του. Μας είχε πει ότι εάν είχε ένα ατύχημα παρόμοιο με αυτό του Schumacher, που δεν θα του επέτρεπε να οδηγεί πλέον, θα ήταν πολύ δύσκολο να το αποδεχθεί. Γιατί ήταν η ζωή του», είχε πει ο πατέρας του.

Ο Jean Todt έδωσε εντολή και το Νο17, ο αριθμός του Bianchi, αποσύρεται από τις επιλογές των οδηγών προς τιμή του.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...