Παραμένει και το 2016 στην McLaren Honda ο Button

  • -
  • -

Με τους ίδιους οδηγούς θα συνεχίσει, εκτός απροόπτου φυσικά, η Mcaren Honda και για το 2016. Την αποκάλυψη έκανε ο ίδιος ο Ron Dennis μιλώντας στο Sky Sports F1. «Ο Jenson Button έχει διετές συμβόλαιο με την McLaren. Ούτε καν σκεφτόμαστε για οδηγούς τώρα. Και οι δυο κάνουν μια εκπληκτική δουλειά», είπε ο Dennis.

 

H McLaren Honda περνάει μια δύσκολη περίοδο, με τους Ιάπωνες να μην μπορούν να βρουν λύσεις στα προβλήματα που ταλανίζουν την μονάδα ισχύος. «Έχουμε μια μεγάλη πρόκληση με τους συνέταιρούς μας, την Honda, οι οποίοι παλεύουν με την αξιοπιστία και με την απόδοση. Η Honda έχει πολύ κόσμο και τον αναθέτει στο project. Προφανώς και είμαστε σε συνεχείς κουβέντες μαζί τους σε σταθερό ρυθμό και δεν είναι ωραίο για αυτούς. Εάν πονάει; Φυσικά. Αλλά έχεις τον πόνο σαν δύναμη κινήτρου. Είναι μια πρόκληση, αλλά είναι η σωστή πρόκληση, γιατί χωρίς την υποστήριξη μιας εταιρίας όπως η Honda δεν πιστεύω ότι μπορούμε να πάρουμε το πρωτάθλημα. Πρέπει να περάσουμε από τον πόνο αυτό για να φτάσουμε εκεί που θέλουμε», σχολίασε ο ισχυρός άντρας της McLaren.

 

Eύσημα έδωσε και στους οδηγούς της ομάδας λέγοντας: «Θα ήταν πολύ πολύ εύκολο να κριτικάρουν την McLaren και δεν το κάνουν. Οδηγούν το μονοθέσιο και γνωρίζουν ότι είναι αρκετά γρήγορο στις στροφές. Μπορεί να μην πλησιάζουμε τις Mercedes στην φάση αυτή, αλλά στην πλειοψηφία των στροφών μπορεί να πιάσει την πλειονότητα των μονοθεσίων. Πιστεύω ότι βήμα βήμα θα φτάσουμε εκεί, θέλουμε να πιστέψουμε σε ότι μας λέει ο συνέταιρός μας, η Honda, και εάν φέρουν απόδοση τότε χωρίς ερώτηση θα είμαστε πολύ πιο ανταγωνιστικοί στους επόμενους αγώνες».

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...