Η νέα Lotus E23

  • -
  • -

Έκπληξη μας επιφύλαξε σήμερα η ομάδα της Lotus η οποία μας έφερε το νέο μονοθέσιό της με την ονομασία E23 σε επεξεργασμένες εικόνες από υπολογιστή.

 

Σχολιάζοντας το νέο μονοθέσιο ο τεχνικός διευθυντής της Lotus F1, Nick Chester είπε : «Το E23 Hybrid είναι για μας ένα μεγάλο βήμα μπροστά. Δεν είναι κρυφό ότι πέρσι είχαμε πρόβλημα με το μονοθέσιο και έτσι εστιάσαμε την προσοχή μας σε κάθε περιοχή που δημιούργησε πρόβλημα. Κάναμε μεγάλη πρόοδο στην αεροδυναμική σήραγγα και σε περιοχές όπως στην τοποθέτηση εξαρτημάτων και την ψύξη. Σε ότι αφορά νέα πράγματα, προφανώς και η μεγαλύτερη αλλαγή είναι στον προμηθευτή μονάδος ισχύος. Κάναμε την αλλαγή και είναι μια από τις περιοχές που μπορούν να μας φέρουν το μεγαλύτερο κέρδος σε απόδοση. Και δεν είναι μόνο η απόδοση, αλλά και η αξιοπιστία,  η οδηγησιμότητα, όπως και η τοποθέτηση και η ψύξη»

 

Μεγάλη σημασία όμως αποτελεί και η οικονομική κατάσταση της ομάδας. Ο Matthew Carter είπε ότι φέτος τα πράγματα είναι πολύ καλύτερα από πέρσι και σε αυτόν τον τομέα δεν υπάρχει πρόβλημα. Μένει να δούμε εάν είναι έτσι γιατί τα πράγματα δεν ήταν καθόλου καλά πέρσι.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...