Δεν έχουν βρει… πως θα τα χαλάσουν Alonso- Ferrari

Συνεχίζεται το πόκερ μεταξύ του οδηγού και της ομάδας

  • -
  • -

Το πόκερ ανάμεσα σε Fernando Alonso και Ferrari συνεχίζεται. Δυο σεβαστά έντυπα, το Auto Motor und Sport και το Sport Bild αναφέρουν ότι ακόμα δεν έχει βρεθεί η φόρμουλα με την οποία Alonso και Ferrari θα λύσουν την συνεργασία τους. Έτσι προς το παρόν η Ferrari έχει τους Alonso, Vettel και Raikkonen με συμβόλαιο για το 2015!

 

Ο Alonso σύμφωνα με το Auto Motor und Sport φαίνεται ότι «έφαγε πόρτα» από την Mercedes για το 2015 και το 2016 και προσπαθεί να πάρει ότι περισσότερο μπορεί από την κατάσταση και η μόνη επιλογή του φαίνεται ότι είναι η McLaren-Honda. Και ενώ έχει συμβόλαιο με την Ferrari μέχρι το 2016 το θέμα έχει μπλέξει στα νομικά. Κυρίως για το πότε θα ισχύει ο όρος (εάν αληθεύει) της 3η θέσης στο πρωτάθλημα. Κάποιοι έλεγαν ότι ήταν μετά από τον αγώνα στην Monza. Αλλά φαίνεται ότι η 3η θέση μπορεί να ισχύει για το τέλος του πρωταθλήματος και θεωρητικά υπάρχουν ελπίδες να την πάρει. Και εκεί υπάρχει το δίλλημα για το πώς θα προχωρήσουν. Θα τον αποζημιώσει η Ferrari εάν ο ίδιος θέλει να φύγει; Να οδηγήσει δεν μπορεί γιατί έχουν ήδη Raikkonen και Vettel. Να πάνε σε δικαστική διαμάχη; Δεν θα το ήθελε κανένας.

 

Από την άλλη η Sport Bild αναφέρει ότι στον Vettel είπαν ότι ο Alonso δεν θα είναι στην ομάδα και αναφέρουν και την φήμη ότι ο Alonso σκέφτηκε να μείνει για ένα χρόνο μαζί με τον Vettel με τον Raikkonen να μένει στην «απέξω». Πολύ μπλεγμένη η κατάσταση … Όμως όλα δείχνουν ότι σύντομα θα έχουμε εξελίξεις και θα σταματήσει η φημολογία.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...