H Ferrari δεν έχει επικοινωνήσει με τον Brawn

... αλλά αυτός αφήνει μια χαραμάδα ανοιχτή

  • -
  • -

Στο Γερμανικό περιοδικό Auto Motor und Sport μίλησε το πρώην αφεντικό της Mercedes και επιβλητική φιγούρα επι χρονια στην Ferrari, Ross Brawn. Οι οπαδοί της Ferrari περιμένουν τον Brawn σαν σωτήρα στο Maranello, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει ο πολυπόθητος γάμος.

Ο Brawn είπε στον Michael Schmidt : «Δεν σκέφτομαι προς το παρόν για μια θέση στην Ferrari ή για κάτι άλλο. Η επίσκεψή μου στο Maranello τον Μαιο ήταν σε προσωπικό επίπεδο. Μιλήσαμε λίγο, τι θα γινόταν εάν, αλλά όχι τίποτα σοβαρό. Από τη στιγμή που δεν υπήρχαν κουβέντες, δεν σκέφτομαι προς την κατεύθυνση αυτή» και πρόσθεσε : «Θα πρέπει να δώσουμε χρόνο στον Marco Mattiacci ώστε να αποδεχθεί. Δεν βρίσκομαι σε επαφή με την Ferrari, και δεν ψάχνω ενεργά για ένα ρόλο στην F1»

Δεν αποκλείει μια επιστροφή στην F1 : «Ποτέ μην λες ποτέ. Δεν ξέρεις ποτέ τι ευκαιρίες βγαίνουν. Αυτή την περίοδο ακολουθώ κάποια ενδιαφέροντα εκτός του σπορ, για τα οποία έχω χρόνο, και για τα οποία δεν είχα νωρίτερα. Έτσι όπως εξελίσσεται, έχω βρει μια απασχόληση και περνάω ωραία. Δεν προσπαθώ δυνατά να γυρίσω σε μια δουλειά με πλήρη απασχόληση. Αφήνω τα πράγματα να έρθουν σε μένα»

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...