Το νέο μικρό Opel λέγεται… Adam!

Νέα παρουσία στα city cars

  • -
  • -

Με το βλέμμα στραμμένο στο φθινοπωρινό σαλόνι του Παρισιού, το νέο μικρό μοντέλο της Opel, είναι σχεδόν έτοιμο για το επίσημο ντεμπούτο του. Η Opel αποκάλυψε την ονομασίa του μικρού Adam, το οποίο αναμένεται να ξεκινάει κάτω από 10.000€, όταν θα γίνει το εμπορικό του λανσάρισμα το 2013.

Άμεσος ανταγωνιστής λοιπόν, για τη φρέσκα τριάδα up!, Mii, Citigo του Vw Group, αλλά και το trendy Fiat 500. Με μήκος οριακά τα 3,7 μέτρα, 3 πόρτες και τετραθέσια διάταξη, το Adam πέφτει στις διαστάσεις του πιο premium 3θυρου ΜΙΝΙ. Οπτικά, το Adam χαρακτηρίζει η κυρτή οροφή του και τα μοντέρνα στοιχεία, θυμίζοντας Astra GTC σε σμίκρυνση. Το στρογγυλεμένο εσωτερικό αναμένεται να είναι εύχρηστο και με ποικίλα στοιχεία διαμόρφωσης, υιοθετώντας στοιχεία από την κουλτούρα του Fiat 500.

Βασικός κινητήρας είναι ένας 3κύλινδρος χιλιάρης με κατανάλωση κάτω από 4,0 lt/100km, εκπομπές CO2 κάτω από 100 gr/km (Euro 6) και λειτουργία Start&Stop. Στο μέλλον αναμένονται εκδόσεις diesel, καθώς και η ηλεκτρική εκδοχή του Adam (2015).  

Δείτε εδώ το eBook της Opel για το νέο της μοντέλο

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...