Ferrari 458 Italia Spider

Topless θεά!

  • -
  • -

Επίσημες πληροφορίες και το πρώτο video για την πολυσυζητημένη ανοιχτή έκδοση της 458 Italia, βγήκαν στην δημοσιότητα. Στην Φρανκφούρτη πραγματοποιήθηκε η επίσημη παρουσίαση του μοντέλου, το οποίο χαρακτηρίζεται από την αναδιπλούμενη σκληρή οροφή, η οποία ζυγίζει 25 kg και αποκαλύπτει σε 14’’ το εσωτερικό της 458 Italia. Σημαντικό στοιχείο είναι ότι η κατανομή βάρους 42:58 εμπρός-πίσω δεν έχει αλλοιωθεί σε σχέση με την κλειστή έκδοση.

O V8 των 4,5 λίτρων με άμεσο ψεκασμό αποδίδει 570 ίππους στις 9.000 rpm και 540 Nm ροπής, τοποθετημένος στρατηγικά στο κέντρο της ανοιχτής 458. Συνοδεύεται από αυτόματο κιβώτιο διπλού συμπλέκτη και μαζί με το πακέτο του E-diff και του F1 Traction Control περνά την δύναμη του πληθωρικού V8 στους πίσω τροχούς.

Οι επιδόσεις αναμένονται καταιγιστικές, με τους Ιταλούς να ανακοινώνουν 3,4’’ για το 0-100 km/h και 320 km/h τελικής ταχύτητας. Το ηλεκτρικά ρυθμιζόμενο wind stop υπόσχεται ησυχία στην καμπίνα των επιβατών ακόμη και με ταχύτητες των 200 km/h. Διαφοροποιήσεις σε σχέση με την κλειστή έκδοση υπάρχουν ακόμη στην απόκριση του γκαζιού, τον ήχο του κινητήρα και τις ρυθμίσεις της ανάρτησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...