Νέο Golf R Concept στο 30ο GTI Meeting του Wörthersee

Ανοιχτή και κλειστή εκδοχή του πιο καυτού Golf

  • -
  • -

Η Volkswagen ταξίδεψε στο Tuning Show του Wörthersee με πλήρη σύνθεση ώστε οι απανταχού funs των GTI να δουν από κοντά τις τελευταίες δημιουργίες της μάρκας.

Εκτός από Golf GTI Edition 35 που σας παρουσιάσαμε ήδη στο gocar, η VW παρουσίασε στο 30η συνάντηση των GTI μερικές καυτές προτάσεις για το κοντινό μέλλον αλλά και ένδοξα μοντέλα από το ιστορικό παρελθόν.

Το πρωτότυπο Golf R Cabriolet σε δύο εκδοχές αμαξώματος (κλειστό ή ανοιχτό) κινείται από τον δίλιτρο turbo με απόδοση 270 ίππους. Η ανοιχτή έκδοση έχει τελική 250km/h και αποτελεί την ταχύτερη που έχει κατασκευάσει ποτέ η VW στην οικογένεια του Golf. Με 0-100km/h σε χρόνο κάτω των 6 δευτερολέπτων, το Golf R μπορεί να «σκάψει» την άσφαλτο χάρη στα 350Nm ροπής που είναι διαθέσιμα από τις 2500rpm. Αεριζόμενοι δίσκοι με διάμετρο 17 ιντσών φροντίζουν για την ακινητοποίηση του ειδικού αυτού Golf, ενώ οι 19άρηδες τροχοί φορούν ελαστικά με πλάτος 235mm για μέγιστη απόδοση στο φρενάρισμα. Για μεγαλύτερη ευστάθεια στις στροφές το αμάξωμα του R Concept είναι χαμηλωμένο κατά 25mm σε σύγκριση με το κανονικό GTI χάρης τις sport αναρτήσεις. Το εσωτερικό ακολουθεί τη ίδια φιλοσοφία με σκούρα δέρματα από Nappa και οι λεπτομέρειες από αλουμίνιο και carbo στην κονσόλα και στις πόρτες τονίζουν τις sport προδιαγραφές του μοντέλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...