VW Golf GTI Edition 35

Νέα επετειακή έκδοση

  • -
  • -

Για τον εορτασμό των 35 χρόνων από την παρουσίαση της πρώτης γενιάς Golf GTI (1976), η γερμανική εταιρεία ανακοίνωσε την νέα επετειακή έκδοση Edition 35. Όπως και στο Edition 30 του 2006, το νέο Edition 35 συνοδεύεται από ξεχωριστά οπτικά στοιχεία και έναν αναβαθμισμένο σε απόδοση κινητήρα.

Ξεκινώντας από τον κινητήρα των 2,0 λίτρων TSI, η απόδοση του έχει ανέβει από τους 210 στους 235 ίππους. Τα επίσημα νούμερα των επιδόσεων δεν έχουν ανακοινωθεί ακόμη, ενώ άγνωστο παραμένει μέχρι στιγμής, αν θα υπάρξουν και αλλαγές στο ύψος και τις ρυθμίσεις της ανάρτησης.

Όσον αφορά το αισθητικό στοιχείο, οι σχεδιαστικές επεμβάσεις στους προφυλακτήρες, η νέα γρίλια, τα φώτα ημέρας LED και τα διάφορα logo τονίζουν την ιδιαιτερότητα της συγκεκριμένης έκδοσης. Οι νέες ζάντες αλουμινίου και τα σκουρόχρωμα φωτιστικά σώματα, συμπληρώνουν την οπτική διαφοροποίηση. Στο εσωτερικό ο εξοπλισμός περιλαμβάνει κάποια στοιχεία άνεσης επιπλέον σε σχέση με τα απλά GTI και τα καθίσματα υποδηλώνουν την επετειακή έκδοση.

Οι παραγγελίες του νέου Golf GTI Edition 35 ξεκινούν στην γερμανική αγορά από τα μέσα του επόμενου μήνα στην τιμή των 30.425€. Πληροφορίες για τη διάθεση του στην ελληνική αγορά δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...