Auto Show 2010: VW Sharan

Σύγχρονος μεταφορέας

  • -
  • -

Ανάμεσα στις νέες παρουσίες για την Vokswagen στην ελληνική αγορά είναι και το μεγάλο της πολυμορφικό Sharan. Η τρίτη γενιά Sharan ανανεώθηκε σχεδιαστικά από τον κ. Walter De Silva και μεγάλωσε κατά 22 εκατοστά, φτάνοντας τα 4,85 μέτρα, ώστε οι παρεχόμενοι χώροι να ικανοποιούν τις μεταφορικές ανάγκες επτά επιβατών. Διαθέτει προαιρετικά συρόμενες πλευρικές πόρτες οι οποίες ανοιγοκλείνουν με ηλεκτροκίνητο μηχανισμό και εκτός των 33 διαθέσιμων χώρων αποθήκευσης, μπορεί να μεταφέρει αντικείμενα με συνολικό όγκο 2.430 λίτρων. Παράλληλα το σύστημα EasyFold επιτρέπει την αναδίπλωση της δεύτερης σειράς των καθισμάτων στο πάτωμα του αυτοκινήτου ώστε να μην χάνεται πολύτιμος χώρος. Στον εξοπλισμό αξίζει να σημειώσουμε ότι διατίθεται κλιματισμός τριών ζωνών Climatronic, το σύστημα Park Assist για αυτόματο παρκάρισμα και εννιά συνολικά αερόσακοι.

Ο οικογενειακός του χαρακτήρας επιβεβαιώνεται με τα ενσωματωμένα παιδικά καθίσματα στην πίσω σειρά και την τεράστια ηλιοροφή η οποία κάνει πραγματικά ευχάριστο το ταξίδι ειδικά τις συννεφιασμένες χειμωνιάτικες μέρες. Το αμάξωμα του νέου MPV της VW διαθέτει την κορυφαία ακαμψία για την κατηγορία του, ενώ παράλληλα μειώθηκε το βάρος του κατά 30 κιλά σε σχέση με τον προκάτοχο.

Στην ελληνική αγορά έχει ανακοινωθεί προς το παρόν η διάθεση της μικρής έκδοσης 1.4 TSI των 150 ίππων. Παράλληλα υπάρχει και ο 2.0 TFSI, καθώς και ο 2.0 TDI με απόδοση 140 και 170 ίππους.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...