Νέο Renault Grand Kangoo: Πιο ευρύχωρο και άνετο από οικογενειακό SUV;

Με χώρο για εφτά άτομα, τουλάχιστον 500 λίτρα πορτ-μπαγκάζ, αυτόνομη οδήγηση επιπέδου 2 και κινητήρες βενζίνης, diesel και ηλεκτρικό, το Renault Grand Kangoo είναι ένα MPV που μπορεί να κλέψει πελάτες από τα SUV.

  • -
  • -

Το Renault Kangoo είναι πρωτοπόρο στον κόσμο των πολυμορφικών οχημάτων αναψυχής εδώ και 25 χρόνια. Από όταν ξεκίνησε την πορεία του, έχει διατηρήσει τη θέση του ως σύμβολο καινοτομίας και πρακτικότητας. Με την πάροδο των ετών, εξελίχθηκε για να ανταποκρίνεται στις συνεχώς μεταβαλλόμενες απαιτήσεις των καταναλωτών και η παρουσίαση του Grand Kangoo αποτελεί απόδειξη αυτής της δέσμευσης.

Το Grand Kangoo βασίζεται στα πλεονεκτήματα του προκατόχου του και τα μεταφέρει στο επόμενο επίπεδο. Αυτό το MPV μπορεί να φιλοξενήσει άνετα επτά ενήλικες, καθιστώντας το πιο ευρύχωρο από οποιοδήποτε άλλο όχημα στην κατηγορία του. Οι επιβάτες στην τρίτη σειρά επωφελούνται από τον καλύτερο στην κατηγορία του χώρο για τα γόνατα, εξασφαλίζοντας μια άνετη διαδρομή για όλους.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/a65aaa70a15615bd33d5dfdbf005748a.jpg

Χώροι και ασφάλεια του νέου MPV της Renault

Οι χώροι για μκροαντικείμενα είναι εντυπωσιακοί, με πάνω από 58 λίτρα σε πολλές θήκες, συμπεριλαμβανομένου ενός συρόμενου συρταριού κάτω από το δάπεδο στη δεύτερη σειρά. Επιπλέον, ο χώρος αποσκευών, ο οποίος μπορεί να επεκταθεί στα επιβλητικά 3.750 λίτρα με την αφαίρεση των πίσω καθισμάτων, το καθιστά απίστευτα ευέλικτο για διάφορες ανάγκες.

Δείτε ακόμαΔοκιμή Renault Captur E-Tech: Φουλ υβριδικό με 145 ίππους και 5 lt/100 km κατανάλωση!

Η ασφάλεια και η άνεση είναι πρωταρχικής σημασίας στο Grand Kangoo. Προσφέρει 14 βοηθήματα οδήγησης, συμπεριλαμβανομένης της αυτόνομης οδήγησης επιπέδου 2, για την ενίσχυση της ασφάλειας. Το εσωτερικό διαθέτει κομψή σχεδίαση με φινιρίσματα από βουρτσισμένο σκούρο ξύλο, καθιστώντας το ένα αυτοκίνητο για οικογένειες και επαγγελματίες.

Ηλεκτρικό, βενζίνη και diesel το Grand Kangoo

Η ηλεκτρική έκδοση του Grand Kangoo αποδίδει 122 ίππους και είναι εξοπλισμένη με μπαταρία ιόντων λιθίου 45 kWh, παρέχοντας αυτονομία WLTP έως 265 km ενώ με χρήση ταχυφόρτισης κερδίζει 80 km αυτονομίας σε μόλις 10 λεπτά.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/5ea654146881a14fde4e8d0442ec39bd.jpg

Εκτός από το ηλεκτρικό σύνολο, το Renault Grand Kangoo θα προσφέρεται με βενζινοκινητήρα 1,3 λίτρων με 136 ίππους και χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων (ή προαιρετικά αυτόματο 7 σχέσεων), καθώς και με πετρελαιοκινητήρα 1,5 λίτρων με 95 ίππους και αποκλειστικά χειροκίνητο κιβώτιο 6 σχέσεων.

Η ευελιξία του Grand Kangoo το καθιστά κατάλληλο για ένα ευρύ φάσμα χρηστών, από οικογένειες που αναζητούν χώρους μέχρι επαγγελματίες που ασχολούνται με υπηρεσίες μεταφορών. Ο αρθρωτός σχεδιασμός του επιτρέπει έως και 1024 διαμορφώσεις καθισμάτων, καθιστώντας το προσαρμόσιμο σε διάφορες ανάγκες.

https://cdn.gcdata.gr/data/photos/b050eed2c43a2b5c65eff91013eaa832.jpg

Επιπλέον, το Grand Kangoo διαθέτει μια σειρά από συνδεδεμένες υπηρεσίες, όπως προγραμματισμένη φόρτιση της μπαταρίας, απομακρυσμένη παρακολούθηση της κατάστασης της μπαταρίας και βοήθεια πλοήγησης, οι οποίες είναι προσβάσιμες μέσω της εφαρμογής MyRenault για smartphone.

Η Renault θα αρχίσει να δέχεται παραγγελίες προς το τέλος του 2023, ενώ οι παραδόσεις του ολοκαίνουριου Renault Grand Kangoo θα ξεκινήσουν στις αρχές του 2024.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...