H νέα BMW X3 στο Παρίσι - Νέες φωτογραφίες

Καλύτερους χώρους, δυναμική στο δρόμο

  • -
  • -

Την παρουσία της στο Παρίσι έκανε και η νέα BMW X3. Το νέο τετρακίνητο μεσαίο SUV των βαυαρών, δεν θα παράγεται πλέον στην Αυστρία, αλλά μαζί με τις μεγαλύτερες X5 και Χ6 στο εργοστάσιο της BMW στην Αμερική (Spartanburg).

Έμφαση σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο έχει δοθεί στην εκμετάλλευση των εσωτερικών χώρων, την πρακτικότητα και τα δυναμικά χαρακτηριστικά στο δρόμο. Η βελτίωση των χώρων προέρχεται από το νέο πάτωμα, ενώ η συνολική σχεδίαση της νέας X3 παραπέμπει άμεσα στην μεγαλύτερη X5. Η τετρακίνηση θα διαθέτει παραδοσιακά μια πιο πισωκίνητη «διάθεση», προς όφελος της ευχάριστης συμπεριφοράς στο δρόμο.

Αρχικά η νέα X3 θα είναι διαθέσιμη με δύο κινητήρες προδιαγραφών Euro5. O μικρότερος είναι ο βελτιωμένος 2.0 λίτρων diesel (xDrive 20d), ο οποίος αποδίδει 184 ίππους, καταναλώνει κατά μέσο όρο μόλις 5.6 lt/100km και θα διατίθεται προαιρετικά και με το νέο αυτόματο κιβώτιο 8 σχέσεων. Ο μεγαλύτερος 6κύλινδρος turbo βενζίνης 3.0 λίτρων (xDrive 35i), αποδίδει 306 ίππους και προσφέρει τελική ταχύτητα 245km/h στην νέα X3.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...