Mercedes E-Class με 6 πόρτες

Πολυτέλεια για πολλούς

  • -
  • -

Η γερμανική εταιρεία μεταποίησης οχημάτων Binz παρουσίασε την 6πορτη εκδοχή της νέας E-Class που φτάνει σε μήκος τα 5979mm. Σχεδόν ένα μέτρο μακρύτερη από την εργοστασιακή μορφή, το μεταξόνιο της μεταποιημένης έκδοσης φτάνει τα 3985mm, ενώ κάθε θέση επιβάτη έχει δική της ξεχωριστή πόρτα. Ελαφριά υλικά έχουν χρησιμοποιηθεί για τις ανάγκες της μεταποίησης, όπως η ανθεκτική γυάλινη οροφή και τα συνθετικά υλικά από carbon στις πόρτες. Αποτέλεσμα το βάρος της 6πορτης έκδοσης να ανέρχεται από 2100 έως 2135kg.

Η έκδοση πετρελαίου E 250 CDI BlueEfficiency, αποδίδει 204 ίππους και 500Nm ροπής. Διαφορετική σε σχέση με τις απλές E-Class, είναι η ηλεκτρονική χαρτογράφηση του κινητήρα, καθώς και οι σχέσεις μετάδοσης του κιβωτίου. Το ίδιο ισχύει και για την βενζινοκίνητη έκδοση E 500, με τον V8 των 388 ίππων. Σύντομα αναμένεται να είναι διαθέσιμη και η V6 έκδοση Ε 350 CGI BlueEfficiency των 292 ίππων.

Το εσωτερικό μπορεί να παραγγελθεί σε ποικίλες διαμορφώσεις, με τα καθίσματα των πίσω επιβατών σε κανονική ή αντικριστή θέση, δημιουργώντας ένα πλήρως ξεχωριστό περιβάλλον για κάθε απαιτητικό πελάτη. Ο εξοπλισμός που απολαμβάνουν οι επιβάτες είναι πλούσιος, ενώ η πολυτέλεια αποτελεί κύριο συστατικό του συνολικού διακόσμου. Μέσα ψυχαγωγίας όπως τηλεόραση, DVD κ.α, καθώς και εντοιχισμένο ψυγείο, συμπληρώνουν την πολυχρηστικότητα της κατασκευής. Η τιμή της 6πορτης E-Class ξεπερνά στην Γερμανία τα 100.000€ για τις πιο προσιτές πετρελαιοκίνητες εκδόσεις (116.600€).

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...