Τι αλλάζει στις Mercedes-AMG E 63 Sedan και Wagon για το 2021; [Video]

Η μεγάλη κυρία της Mercedes-AMG φρεσκάρεται

  • -
  • -

Μετά το πρόσφατο facelift της BMW M5, σειρά είχε το super-saloon της Mercedes-AMG να ανανεωθεί. Με όλη την γκάμα της Mercedes-Benz E-Class να έχει ήδη δεχθεί στυλιστικές αλλαγές, δεν μπορούσε το κύμα της ανανέωσης να μην παρασύρει και την κορυφαία έκδοση με τα σήματα “AMG”.

Οι αλλαγές στο εξωτερικό εστιάζουν στα διαφοροποιημένα φώτα τύπου LED εμπρός, που συνδυάζονται με ανασχεδιασμένη μάσκα και προφυλακτήρα. Παρόμοιες αλλαγές υπάρχουν και στο πίσω μέρος, όπου πάλι βλέπουμε καινούργια φωτιστικά σώματα και αεροτομή “lip” που έρχεται στο στάνταρ εξοπλισμό στο χρώμα του αυτοκινήτου ή ανθρακωνημάτινη.

Στο εσωτερικό συναντάμε την τελευταία έκδοση του MBUX infotainment με στάνταρ οθόνη αφής 10,25’’ ή 12,25’’ στις εκδόσεις S. Επίσης, έχουμε ανασχεδιασμένο τιμόνι με κουμπιά αφής και touchpad.

Μηχανικά, οι E 63 παραμένουν απαράλλακτες με τον 4λιτρο bi-turbo V8 απόδοσης 571 ίππων και 750 Nm στην «απλή» έκδοση ή 612 PS και 850 Nm στην έκδοση S. Ο κινητήρας συνδυάζεται και στις δύο περιπτώσεις με 9άρι κιβώτιο διπλού συμπλέκτη AMG SPEEDSHIFT MCT, ενώ η κίνηση περνάει στους 4 ή στους πίσω τροχούς, ανάλογα το επιλεγμένο mode στα προγράμματα οδήγησης.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...