Πρεμιέρα για το νέο Skoda Karoq (video)

Δείτε την «πρώτη» του νέου SUV της τσεχικής φίρμας, που έγινε λίγο πριν στη Στοκχόλμη

  • -
  • -

Το νέο SUV της Skoda με το όνομα Karoq κάνει πρεμιέρα σε μια ειδική εκδήλωση που πραγματοποιείται στη Στοκχόλμη και μπορείτε να παρακολουθήσετε σε απευθείας μετάδοση από το GOCAR. Ήδη έχουμε γράψει αρκετά για το νέο μοντέλο της τσεχικής φίρμας, παρουσιάζοντας σε βίντεο που διέρρευσε στο διαδίκτυο τις δοκιμές του στο δρόμο (δείτε πατώντας εδώ).

Άμεσα η Skoda έσπευσε να δώσει στη δημοσιότητα ένα επίσημο βίντεο που δείχνει το Karoq με αρκετό καμουφλάζ λίγο πριν την τελική του μορφή να κινείται επίσης στο δρόμο (δείτε εδώ). Το όνομα του μοντέλου αντλεί την καταγωγή του από μια τοπική διάλεκτο της Αλάσκας, αποτελώντας το συνδυασμό των λέξεων “KAA””RAQ” δηλαδή «αυτοκίνητο» και «βέλος».

Το Karoq έρχεται να τοποθετηθεί κάτω από το Kodiaq σε επίπεδο διαστάσεων, με το μήκος του να είναι 4.382 mm το πλάτος του 1.841 mm και το ύψος του 1.605 mm. Το μεταξόνιο αγγίζει τα 2.638 mm και 2.630 mm για την τετρακίνητη έκδοση. Ο χώρος αποσκευών είναι 521 λίτρα και φτάνει τα 1.630 με τις πλάτες των πίσω καθισμάτων αναδιπλωμένες.

Η γκάμα των κινητήρων του περιλαμβάνει τον μικρό τούρμπο βενζίνης 1.0 λίτρου με τρεις κυλίνδρους και απόδοση 115 ίππων, αλλά και τον μεγαλύτερο 1.5 TSI με 150 ίππους. Στους diesel συναντάμε τον 1.6 TDI 115 ίππων και τον 2λιτρο με απόδοση 150 και 190 ίππων, σε συνδυασμό με χειροκίνητο 6άρι κιβώτιο ταχυτήτων και 7άρι αυτόματο διπλού συμπλέκτη.

Επιπλέον διαθέτει προγράμματα οδήγησης: Normal, Sport, Eco, Individual και Snow, με το off-road mode να είναι διαθέσιμο στις τετρακίνητες εκδόσεις.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...