Ένα άγριο Nissan X-Trail με ερπύστριες

Το extreme Rogue Warrior θα κάνει πρεμιέρα στο New York Auto Show

  • -
  • -

Η Nissan αποκάλυψε το Rogue όπως ονομάζει στην Αμερική το X-Trail, στην extreme έκδοση Trail Warrior Project λίγο πριν την επίσημη πρεμιέρα στο New York Auto Show. Αυτή η ιδιαίτερη έκδοση διακρίνεται για τις ερπύστριες που χρησιμοποιεί αντί για τους συμβατικούς τροχούς.

Το μέγεθός τους είναι 1,22 m μήκος, 0,76 m ύψος και πλάτος 0,38 m πλάτος. Επιπλέον, αλλαγές έχουν γίνει στην ανάρτηση προκειμένου να χωρούν μέσα στους θόλους, ενώ κατά τα λοιπά το αυτοκίνητο δεν έχει κάποιες μετατροπές, συμπεριλαμβανομένου και του κινητήρα ο οποίος μένει ως έχει, με 170 ίππους από τα 2,5 λίτρα και κιβώτιο CVT.

«Αυτό το Rogue Trail Warrior προσθέτει μια νέα διάσταση στην οικογένεια των αυτοκινήτων περιπέτειας της εταιρείας, με δυνατότητες κίνησης σε άμμο, χιόνι, νέα εμφάνιση πιο άγρια με καμουφλάζ» τόνισε ο Michel Burne Αντιπρόεδρος του τμήματος παραγωγής της Nissan για τη B. Αμερική. «Αν θέλεις να ξεχωρίζει από το πλήθος σίγουρα αυτό το αυτοκίνητο μπορεί να σου προσφέρει τη μοναδικότητα που αναζητάς» συμπλήρωσε.

Επιπρόσθετα, το Nissan Rogue Trail Warrior Project διακρίνεται για την ιδιαίτερη βαφή του, τους ανασχεδιασμένους προφυλακτήρες, τη σκάρα οροφής και τον «εργάτη» στο εμπρός μέρος. Η πρεμιέρα του θηριώδους Nissan θα γίνει στη Νέα Υόρκη και την Έκθεση Αυτοκινήτου που διοργανώνεται τις επόμενες μέρες.

 

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...