Νέο μεγάλο SUV θα παρουσιάσει η SEAT

Μέσα στο 2018 οι Ισπανοί θα παρουσιάσουν ένα SUV μεγαλύτερο από το Ateca, με πέντε και επτά θέσεις

  • -
  • -

Ο Luca de Meo το αφεντικό της SEAT έδωσε αυτή την είδηση κατά την ετήσια σύσκεψη της SEAT. Το νέο μοντέλο που θα παρουσιαστεί μέσα στο 2018 θα είναι ένα μεγάλο SUV που θα πατάει στην πλατφόρμα του ομίλου Volkswagen MQB A2 γνωστή μας από το Ateca και από το μεγαλύτερο αδελφό Skoda Kodiaq.

Έτσι, μετά την παρουσίαση του νέου μικρότερου από το Ateca μοντέλου με την ονομασία Arona και προς το τέλος του ερχόμενου έτους η SEAT θα προσθέσει ένα ακόμα SUV στη γκάμα της φτάνοντας μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα τα τρία στο σύνολο.

«Αυτό το μοντέλο θα φέρει νέους πελάτες στην φίρμα, θα ενισχύσει την εικόνα της και θα μεγαλώσει τα περιθώρια κέρδους. Το νέο μεγάλο SUV θα σχεδιάζεται στη Βαρκελώνη και θα κατασκευάζεται στη Γερμανία. Αυτό θα ενισχύσει και τους δεσμούς της SEAT και της Volkswagen μέσα στον όμιλο» δήλωσε ο Luca de Meo.

Αν και δεν αποκάλυψαν περισσότερα στοιχεία σχετικά με το επερχόμενο μεγάλο SUV, θα πρέπει να περιμένουμε ότι αυτό θα εφοδιάζεται με παρόμοια γκάμα κινητήρων βενζίνης TSI και diesel TDI, σε συνδυασμό με χειροκίνητα και αυτόματα κιβώτια ταχυτήτων διπλού συμπλέκτη, με τη μετάδοση της κίνησης να περνάει στους εμπρός ή και στους τέσσερις τροχούς. Τη βάση αναμένεται λόγω μεγέθους να αποτελέσει ο 1.4 TSI βενζίνης με 150 ίππους.

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ Οδηγούμε το νέο Skoda Kodiaq

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...