Το Opel Ampera νικητής στο Monte Carlo

Αθλητικό πνεύμα με ηλεκτρική καρδιά!

  • -
  • -

Μετά τον τίτλο Car of TheYear 2012, με επιτυχία στέφτηκε η συμμετοχή του Ampera στο regularity αγώνα Ράλι Μόντε Κάρλο “Rallye Monte-Carlo Des Énergies Nouvelles” το οποίο διεξήχθει για 13η φορά.

Το γαλλικό δίδυμο Bernard Darniche & Joseph Lambert επικράτησε του ανταγωνισμού. Την Κυριακή, τελευταία ημέρα του αγώνα, το επαναστατικό ηλεκτρικό όχημα τερμάτισε στην πρωτεύουσα του Πριγκιπάτου του Μονακό. Υπήρχαν περίπου 130 επίσημες συμμετοχές από 30 κατασκευαστές, μεταξύ των οποίων επτά Ampera. Απέναντι στο Ampera παρατάχθηκαν αντίπαλοι όπως ένα Renault Fluence Z.E., ένα σπορ Tesla Roadster, το Mitsubishi I-MiEV και ένα Peugeot Ion.

Το ράλι ξεκίνησε σε τρεις πόλεις, Annecy-le-Vieux, Clermont Ferrand και Lugano και τα αυτοκίνητα έπρεπε να καλύψουν 550 km μέσω της Digne-les-Bains, πρωτεύουσας της Γαλλικής Alpes-de-Haute-Provence και να τερματίσουν στο Μονακό. Τη δεύτερη ημέρα, οι ομάδες είχαν μπροστά τους μία απόσταση 272 km που οδηγούσε μέσα από το Μονακό και την κλασική διαδρομή του Ράλι Μόντε Κάρλο στις Γαλλικές Παραθαλάσσιες Άλπεις.




ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...