Η νέα Skoda Fabia τώρα και σε έκδοση Monte Carlo με 150 ίππους

Η σπορτίφ έκδοση της τελευταίας γενιάς αποκτά και τα μηχανολογικά μέρη που της αναλογούν

  • -
  • -

Σήμερα είχαμε τα αποκαλυπτήρια της έκδοσης Monte Carlo για την τελευταία γενιά της Skoda Fabia και τα νέα είναι κάτι παραπάνω από ευχάριστα. Βλέπετε έως τώρα η κορυφαία επιλογή κινητήρα που υπήρχε στον κατάλογο των απλών εκδόσεων δεν διέφερε από αυτή που θα βρίσκαμε κάτω από το καπό του Monte Carlo. Πλέον όμως το νέο μοντέλο, εκτός από αισθητικές αλλαγές, φέρει και νέο ισχυρότερο μοτέρ.

Τον 1.000άρη TSI των 110 ίππων που γνωρίζαμε μέχρι σήμερα, έρχεται να συνοδέψει στον κατάλογο και ένας 1.500άρης TSI 150 ίππων, κάνοντας τη νέα Fabia Monte Carlo, την ισχυρότερη έκδοση που έχουμε δει από το vRS των 180 ίππων. Τόσο ο 1.0 TSI, αλλά και ο 1.5 TSI συνδυάζονται με αυτόματο κιβώτιο 7 σχέσεων DSG, με τον 1.000άρη να διατίθεται και με χειροκίνητο 6 σχέσεων.

ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΤΙΜΕΣ ΤΗΣ ΝΕΑΣ SKODA FABIA ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ

Εμφανισιακά, η σπορτίφ αυτή έκδοση ξεχωρίζει από την υπόλοιπη γκάμα χάρη στο νέο μπροστινό μέρος με την μαύρη μάσκα και τις μεγαλύτερες εισαγωγές αέρα, τα νέα μαρσπιέ και διαχύτη, και φυσικά τα διακριτικά Monte Carlo στα εμπρός φτερά. Οι τροχοί των 17 ιντσών βρίσκονται στον στάνταρ εξοπλισμό της έκδοσης, ενώ διαθέσιμες είναι και ζάντες 18 ιντσών.

Fabia Monte Carlo

Στο εσωτερικό το κλίμα σίγουρα έχει γίνει πιο οδηγοκεντρικό, με τα σπορ καθίσματα να δένουν άψογα με τις κόκκινες λεπτομέρειες και την επένδυση που θυμίζει ανθρακόνημα στο ταμπλό. Οι επιλογές τεχνολογίας δεν διαφέρουν από τις απλές εκδόσεις, με την οθόνη των 8 ιντσών για το infotainment να έρχεται ως στάνταρ και την μεγαλύτερη των 9,2 ιντσών να βρίσκεται στην λίστα με τον προαιρετικό εξοπλισμό. Ψηφιακός είναι και ο πίνακας οργάνων.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΑΣ ΕΜΠΕΙΡΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΝΕΑ SKODA FABIA

Οι τιμές για την νέα έκδοση δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη, ενώ οι πρώτες παραδόσεις σε πελάτες υπολογίζεται πως θα ξεκινήσουν προς τα τέλη Μαΐου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...