Κάναμε τον καλύτερο χρόνο

  • -
  • -

Κλείνοντας ένα χρόνο στον «αέρα» ας κάνουμε μια άτυπη ανασυγκρότηση να δούμε πώς έφτασε η ομάδα του gocar στο Μάιο του 2011. Μέχρι την day-one του site έπεσε πολύ δουλειά κυρίως στη δημιουργία της βάσης δεδομένων με τα 140 στοιχεία ανά έκδοση, αλλά και στη συγγραφή όλων των ταυτοτήτων για τα 1000 μοντέλα της Ελληνικής αγοράς. Από τότε ξεκίνησε το χτίσιμο του περιεχομένου με καθημερινή αρθρογραφία, εμπλουτισμένη από συλλογές φωτογραφιών, εταιρικά video και ό,τι άλλο απαιτεί κανείς από ένα αμιγώς αυτοκινητικό ιντερνετικό μέσο. Μέσα σε ένα χρόνο στο server μας είναι αποθηκευμένες ήδη 18.000 φωτογραφίες, 1.300 video, 3.200 άρθρα και συνεχίζουμε.

Καλύψαμε τις σημαντικότερες διεθνείς εκθέσεις με live ανταποκρίσεις, κάναμε αποστολές στο εξωτερικό, δοκιμάσαμε περισσότερα από 100 αυτοκίνητα και γενικώς οι πρώτες 365 ημέρες πέρασαν χωρίς να το καταλάβουμε. Βέβαια όσες φορές άλλαζαν οι τιμές λόγω ΦΠΑ, φόρων, απόσυρση κλπ. τα πληκτρολόγια έβγαζαν φωτιά ώστε να είναι απόλυτα ενημερωμένες οι μηχανές αναζήτησης του gocar.

Παράλληλα με τη δημοσιογραφική ανάπτυξη του site, μεγάλωσε και η πλατφόρμα ενημέρωσης του gocar. Δημιουργήσαμε ξεχωριστή ενότητα για τους αγώνες και σύντομα θα έχουμε menu για το κλασικό αυτοκίνητο, απόψεις από αρθρογράφους και θα ακολουθήσουν κι άλλες εκπλήξεις με χρηστικά θέματα και λειτουργίες διάδρασης.

Με τη ευκαιρία των γενεθλίων μας, λανσάραμε χρήσιμες εφαρμογές όπως αυτή για να βρει κανείς το φθηνότερο πρατήριο καυσίμων στην περιοχή που επιθυμεί. Πατήστε εδώ για να δείτε τι εννοούμε. Επίσης γεννήθηκαν δύο αδελφά sites το autocalendar.gr, ένα αυτοκινητικό ημερολόγιο στο οποίο κάθε μέρα είναι αφιερωμένη σε ένα και μοναδικό μοντέλο και το gocarTV. Είμαστε το πρώτο site αυτοκινήτου που έχουμε και «τηλεοπτικό» κανάλι όπου περιμένει τον επισκέπτη μια πλούσια συλλογή χιλιάδων αρχείων video που παίζουν full screen. Αρκεί να έχετε εγκαταστήσει Chrome browser.

Αυτά κάναμε εμείς από την πλευράς μας. Εσείς από τη άλλη μάς διαβάσατε, κι αυτό είναι ευχάριστο… Το άρθρο της απόσυρσης διαβάστηκε πάνω από 48.000 φορές, ενώ το άρθρο με τις λεπτομέρειες εφαρμογής το μέτρου διαβάστηκε άλλες 16.500 φορές.

Κάποια μοντέλα έγιναν ιδιαίτερα δημοφιλή όπως το Dacia Duster και το Mitsubishi ASX, ενώ πολύ ψηλά στις δικές σας αναζητήσεις ήταν τα υβριδικά μοντέλα από την ενότητα green. Ελπίζουμε ότι τον ένα αυτό χρόνο καταφέραμε να βάλουμε το gocar στα favorites του υπολογιστή σας και περιμένουμε τη δική σας συμμετοχή με ιδέες και σχόλια ώστε να γίνουμε ακόμη καλύτεροι. Αναμένουμε τα clicks σας.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...