ΒΜW: το νέο ConnectedDrive "αγαπάει" το iPhone και το iPad

  • -
  • -

Η μανία με την Apple και τα προϊόντα της έχει χτυπήσει για τα καλά και την αυτοκινητοβιομηχανία, η οποία βρίσκει μερικούς πρωτοποριακούς τρόπους για να τα αξιοποιήσει, όπως σας έχουμε αναφέρει και στο gocar, στο παρελθόν.

Αυτή τη φορά ήταν η σειρά της BMW, η οποία στην επερχόμενη έκθεση του Παρισιού θα παρουσιάσει τη νέα έκδοση του ConnectedDrive, που θα είναι πλήρως συμβατή με τη νέα έκδοση του λειτουργικού της Apple, iOS4, που χρησιμοποιεί τόσο τo iPhone όσο και το iPad. Ειδικότερα, το νέο ταμπλό των BMW θα περιλαμβάνει ειδική υποδοχή για το iPhone, προσφέροντας, παράλληλα, μέσω Bluetooth την φωνητική απαγγελία μηνυμάτων, e-mails και σημειώσεων με τη χρήση της τεχνολογίας text to speech. Μάλιστα, η συγκεκριμένη λειτουργία είναι συμβατή και με τα Blackberry κινητά.

Ένα δεύτερο χαρακτηριστικό των νέων BMW είναι οι ειδικές υποδοχές για τα iPad, στην πλάτη των καθισμάτων ώστε να εξυπηρετούνται οι χρήστες της δημοφιλούς συσκευής της Apple, εφόσον κάθονται στα πίσω καθίσματα. Μάλιστα, για να εξυπηρετήσει ακόμα καλύτερα τις ανάγκες τους, η BMW θα εξοπλίσει τα νέα της μοντέλα που θα διαθέτουν το σύστημα ConnectedDrive Και με ένα hotspot, επιτρέποντας τους το σερφάρισμα στο Internet, χωρίς να χρειάζεται να κάνουν χρήση των δικών τους συνδέσεων.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...