Διεθνείς αστέρες οδηγούν οικολογικές Mercedes

BlueTEC & Hybrid στις υπηρεσίες των stars

  • -
  • -

Σημαντικοί αστέρες του θεάματος στο Hollywood επιλέγουν για τις μετακινήσεις τους τα φιλικά προς το περιβάλλον μοντέλα της Mercedes τα οποία ενσωματώνουν τις τεχνολογίες BlueTEC και Ηybrid. Συνδυάζοντας τις μοντέρνες οικολογικές ανησυχίες με τα πολυτελή χαρακτηριστικά και το κύρος της Mercedes, οι λαμπεροί αστέρες έχουν μετατρέψει τα εν λόγω μοντέλα σε μόδα.

Στην πρώτη θέση των προτιμήσεων βρίσκονται οι πετρελαιοκίνητες εκδόσεις BlueTEC, οι οποίες με την χρήση του υδατικού διάλυματος ουρίας (AdBlue) μειώνουν τις εκπομπές των οξειδίων του αζώτου, ρύπου «βραχνά» για κάθε κινητήρα πετρελαίου. Οι επιλογές των BlueTEC μοντέλων είναι πολλές ανάμεσα σε Ε, M, GL και R-Class, τα οποία ικανοποιούν και τις πιο αυστηρές νόρμες για πετρελαιοκίνητα οχήματα στην Αμερική. Παράλληλα συμμορφώνονται με τη νόρμα Euro6, η οποία θα ισχύσει από το 2014, ενώ καταναλώνουν μέχρι και 30% λιγότερο καύσιμο. Οι επώνυμοι κάτοχοι είναι πολλοί όπως οι ηθοποιοί: Felicity Huffman (“Desperate Housewives”) , η σταρ του "Sex and the City" Sarah Jessica Parker και ο Gilles Marini. Ακολουθούν και άλλα ονόματα ηθοποιών όπως οι Liv Tyler ("The Lord of the Rings"), Rosario Dawson ("A Guide to Recognizing Your Saints"), Christina Applegate ("Married with Children") , Molly Sims ("Yes Man") και η τραγουδίστρια Nicole Scherzinger.

Στα χνάρια της επιτυχίας των BlueTEC μοντέλων ακολουθεί και η πιο πρόσφατη S-Class Hybrid (S 400 Hybrid), η οποία διαθέτει ακόμα πιο πολυτελή χαρακτηριστικά συγκαλυμμένα έντεχνα σε ένα άκρως οικολογικό προφίλ. Χάρη στη συμπληρωματική χρήση ενός ηλεκτροκινητήρα που παίρνει ζωή από μπαταρίες ιόντων λιθίου, η βενζινοκίνητη οικολογική S-Class επιτυγχάνει ιδιαίτερα χαμηλές τιμές κατανάλωσης καυσίμου (7,9 lt/100km). Επώνυμοι κάτοχοι του παραπάνω μοντέλου είναι ο πρωταγωνιστής του "Sherlock Holmes" Robert Downey Jr. και ο Gerald Butler.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...