Το αυτοκίνητο του νέου Προέδρου της Γαλλίας (vid)

Ο Emmanuel Macron χαιρέτησε τα πλήθη στα Ηλύσια Πεδία μέσα σε ένα DS7 Crossback

  • -
  • -

To νέο μοντέλο της DS Automobiles, της πολυτελούς μάρκας της Citroen, επελέγη για τις επίσημες μετακινήσεις του νέου Γάλλου Προέδρου. Ο 39χρονος Emmanuel Macron το χρησιμοποίησε για πρώτη φορά την Κυριακή 14 Μαΐου 2017, την ημέρα της ορκομωσίας του ως ο 8ος Πρόεδρος της Γαλλικής Δημοκρατίας.

Ο Macron επιβιβάστηκε στο ειδικά τροποποιημένο DS7 Crossback, το οποίο διαθέτει και ανοιγόμενη οροφή προκειμένου να χαιρετά τον κόσμο που συγκεντρώθηκε κατά μήκος της Champs-Elysees. Τις επόμενες ημέρες το πολυτελές crossover θα εκτίθεται στην έκθεση της γαλλικής μάρκας, το DS World Paris, προκειμένου οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του Παρισιού να το δουν από κοντά.

Το DS 7 Crossback δεν έχει ακόμη κυκλοφορήσει στους δρόμους, καθώς οι πρώτες παραδόσεις είναι προγραμματισμένες για τον Ιανουάριο του 2018. Θα εφοδιάζεται με σύστημα ημι-αυτόνομης οδήγησης και ενεργή ανάρτηση που μέσω κάμερας «διαβάζει» το δρόμο. Το προεδρικό αυτοκίνητο φέρει αποκλειστικές λεπτομέρειες, όπως το ειδικά σχεδιασμένο δερμάτινο σαλόνι και οι 20άρες ζάντες αλουμινίου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ ΓΙΑ ΤΟ DS 7 CROSSBACK


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...