Αυτή μπορεί να είναι μια καλή επένδυση...

Μόλις 3 τέτοια αυτοκίνητα υπάρχουν στην Ευρώπη

  • -
  • -

Το αυτοκίνητο της φωτογραφίας είναι ένα Abarth 595 Competizione. Όχι όμως οποιοδήποτε 595, αλλά μία ειδική έκδοση που φέρει την ονομασία της Ferrari. Υπάρχουν μόνο 3 αυτοκίνητα στην Ευρώπη και το ένα είναι αυτό που πουλιέται στο ebay της Αγγλίας έναντι 24.950 λίρες (28.800 ευρώ). Τα άλλα δύο 595 by Ferrari βρίσκονται το ένα στην προσωπική συλλογή του Michael Schumacher και το άλλο σε έναν ενθουσιώδη συλλέκτη. 

Ο χρήστης του λογαριασμού φαίνεται να είναι αρκετά αξιόπιστος, μιας και έχει πολλές θετικές αξιολογήσεις. Αναφέρει στην περιγραφή ότι έχει όλες τις αποδείξεις (φτάνουν τις 48.000 λίρες), που δείχνουν τη γνησιότητα του ιδιαίτερου μοντέλου. Το χρώμα έχει φρεσκαριστεί με ένα επιπλέον κόστος των 6.000 λιρών, ενώ μόνο οι ζάντες είναι αξίας 600 λίρες η μία. Κάτω από το καπό βρίσκεται ο γνώριμος 1.4 turbo κινητήρας, ο οποίος αποδίδει 240 ίππους και 338 Nm ροπής. Σύμφωνα με τον χρήστη, η ιπποδύναμη μπορεί να φτάσει τους 280 ίππους με αναβαθμισμένα μηχανικά εξαρτήματα.

Το ξεχωριστό μοντέλο δεν έχει δει ποτέ βροχή και αποθηκεύεται κάτω από ένα βαμβακερό σεντόνι, ενώ το γκαράζ στο οποίο “κάθεται” διαθέτει κλιματισμό! Αυτό το αυτοκίνητο αξίζει να πάει σε κάποιον συλλέκτη, που αγαπάει και εκτιμάει τόσο τη μάρκα όσο και το μοντέλο. Φυσικά, δεν είναι κακό να το σκεφτεί κανείς και ως μια επένδυση…

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...