Μία γυναίκα ζάλισε τους παίκτες της Άρσεναλ (vid)

Η Citroen, χορηγός της λονδρέζικης ομάδας, χρησιμοποίησε την ConnectedCAM του C3 για να καταγράψει τα κόλπα της Lisa Zimouche

  • -
  • -

Οι ποδοσφαιριστές της Άρσεναλ δεν λένε ποτέ όχι στις προκλήσεις που ετοιμάζει για αυτούς η Citroen. Αυτή τη φορά κλήθηκαν τέσσερις παίκτες της να αποσπάσουν την μπάλα από τα πόδια της Lisa Zimouche. Η 17χρονη Γαλλίδα είναι διάσημη στους λάτρεις του freestyle ποδοσφαίρου, έχοντας μάλιστα κατακτήσει τον τίτλο World Female Panna Champion σε ηλικία 15 ετών.

Τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών της Άρσεναλ, Granit Xhaka, Alex Oxlade-Chamberlain, Hector Bellerin και Shkodran Mustafi κατέγραψε η ConnectedCAM του νέου C3, η οποία αποτελεί παγκόσμια πρώτη της  Citroen.

Η ConnectedCAM είναι κάμερα ανάλυσης 2 MP και διαθέτει εσωτερική μνήμη 16 GB. Είναι ενσωματωμένη πίσω από τον εσωτερικό καθρέπτη, δίνοντας στον οδηγό τη δυνατότητα να τραβά εύκολα και με ασφάλεια φωτογραφίες ή video και στη συνέχεια να τα δημοσιεύει στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ ΤΗ ΔΟΚΙΜΗ ΤΟΥ CITROEN C3 1.2 PURETECH 82 PS

Tip: Το πρωτάθλημα Panna είναι ένας διαγωνισμός «1 εναντίον 1», κατά τον οποίο ο ένας αγωνιζόμενος προσπαθεί να πάρει την μπάλα από τα πόδια του άλλου.

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...