Βραβείο Best Design για τη Harley-Davidson

Νικητής στο διαγωνισμό «The battle of the kings» αναδείχτηκε η Harley-Davidson που σχεδιάστηκε από την ελληνική αντιπροσωπεία, η οποία επιλέχθηκε από επιτροπή ειδικών στο φεστιβάλ custom μοτοσυκλετών «Wheels and Waves», που διεξάγεται στο Μπιαρίτζ

  • -
  • -

Η δημιουργία της Harley-Davidson Athena, την οποία εμπνεύστηκε από την αρχαία θεά «Νύχτα», στέφθηκε νικήτρια στον τελικό του διαγωνισμού «The Battle Of The Kings». Η νικήτρια μοτοσυκλέτα κατασκευάστηκε από τον Πασχάλη Τσαλαμάγκα και την ομάδα της HD Athena, και επιλέχθηκε ανάμεσα σε 12 φιναλίστ από όλο τον κόσμο, από επιτροπή εμπειρογνωμόνων customizing.

Η Ομάδα της Harley-Davidson Athena, κατασκεύασε ένα cafe-racer, εμπνευσμένο από την αρχαία θεά Νύχτα, μια σκοτεινή θεότητα, εξαιρετικής ομορφιάς και δύναμης. Το πίσω μέρος της μοτοσυκλέτας θυμίζει φίδι ενώ το εμπρός, έρποντα πάνθηρα, και τα δύο, πλάσματα της νύχτας. Τέλος το βαθύ μαύρο χρώμα, με αραιά ρινίσματα ασημένιων νιφάδων, παραπέμπουν στον έναστρο ουρανό.

Αναδείχτηκε η καλύτερη  ανάμεσα σε 211 αντιπροσώπους από την Ευρώπη, Μέση Ανατολή και Αφρική (EMEA) που έλαβαν μέρος και διαγωνίστηκαν για τον τίτλο του κορυφαίου customizer για το 2016, χρησιμοποιώντας σαν βάση το ολοκαίνουργιο Sportster Iron 883.

Ο διαγωνισμός διεξήχθη σε δύο φάσεις με την πρώτη φάση να βασίζεται στην ψηφοφορία του κοινού, στην οποία συμμετείχαν περισσότεροι από 65.000 ψηφοφόροι, για να αναδειχθούν οι νικητές των περιοχών, οι οποίοι συναντήθηκαν σε μια μάχη σώμα με σώμα προκειμένου να επιλεγεί ένας και μοναδικός νικητής στις 9 Ιουνίου 2016, στο φεστιβάλ «Wheels and Waves» στο Μπιαρίτζ.

Το πάνελ των κριτών για την ανάδειξη του κορυφαίου customizer αποτελούνταν από τους: Gary Inman, (Sideburn Magazine), Thor Drake (See See Motorcycles), Fabrice Roux (Moto Heroes Magazin), David Borras (El Solitario) Jerome Alle (Southsiders Motorcycle Club) και τον Michael Spaeth που έχει τη θέση του Consumer Segment Lead Outreach στη Harley-Davidson Motor Company.

Ο Πασχάλης Τσαλαμάγκας (aftersales manager) δήλωσε: «Όταν αποφασίσαμε να κατασκευάσουμε αυτή τη μοτοσυκλέτα, δεν περιμέναμε να φτάσουμε τόσο ψηλά. Είναι τιμή μας να στεφθούμε Custom King για το 2016, και θα ήθελα να ευχαριστήσω γι’ αυτό όλη την ομάδα πίσω στην Ελλάδα».

Μπράβο παιδιά και του χρόνου!

ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...