VW Tiguan: Εκδόσεις, τιμές και εξοπλισμοί αναλυτικά

Δείτε αναλυτικά όλες τις τιμές, τις εκδόσεις και τους εξοπλισμούς του νέου Tiguan

  • -
  • -

Με κινητήρες βενζίνης και diesel, κίνηση στους εμπρός τροχούς ή και στους τέσσερις, το νέο Tiguan είναι πλήρες σε όλους τους τομείς. Η βασική τιμή του είναι τα 24.950 ευρώ για τη έκδοση βενζίνης 1.4 TSI με τους 125 ίππους, με την κορυφαία diesel 2.0 TDI με τους 190 ίππους, σύστημα τετρακίνησης και αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων φτάνει τα 39.200 ευρώ.

Όσον αφορά τους κινητήρες, διαθέσιμη είναι και η ισχυρότερη έκδοση του 1.4 TSI βενζίνης με 150 ίππους και σύστημα απενεργοποίησης κυλίνδρων για οικονομία. Ο βασικός 1.6 TDI δεν είναι ακόμα διαθέσιμος στην ελληνική αγορά με τις επιλογές σε αυτή τη χρονική περίοδο να αφορούν μόνο τον 2λιτρο diesel. Αυτός προσφέρεται με 150 ίππους, όπου η μετάδοση περνά στους εμπρός τροχούς ή και στους τέσσερις και συνδυάζεται με χειροκίνητο ή αυτόματο κιβώτιο ταχυτήτων. Στην ισχυρότερη εκδοχή του αποδίδει 190 ίππους και η κίνηση μεταδίδεται και στους τέσσερις τροχούς μέσω ενός αυτόματου κιβωτίου DSG7.

Όσον αφορά τα επίπεδα εξοπλισμού αυτά είναι τρία, Active, Advance και Exclusive, και περιλαμβάνουν ακόμα και στη βασική έκδοση αρκετά στοιχεία άνεσης και ασφάλειας.

Δείτε αναλυτικά τις τιμές του νέου Volkswagen Tiguan πατώντας εδώ.

 

Διαβάστε για την ασφάλεια του νέου Volkswagen Tiguan πατώντας εδώ.

 

Διαβάστε για τις δυνατότητες του νέου Volkswagen Tiguan πατώντας εδώ.


ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΜΕΝΕΤΕ. ΦΟΡΤΩΝΟΝΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...